Urtekram Beauty

136 Produkt(er)

Tager hånd om din krop på bedste vis

Plejeprodukterne fra Urtekram er alle skønne, naturlige og økologiske plejeprodukter baseret på de bedste og reneste råvarer. Alle er produceret med formålet om at tage kærligt hånd om dig og miljøet - på én og samme tid. 


Urtekram tilbyder pleje fra top til tå

Urtekram byder på et hav af spændende plejeprodukter både til ansigt, hår, krop, fødder, hænder og tænder. Derudover byder det storslåede brand også på en række fantastiske kolonialvarer og økologiske fødevarer. Du kan læse mere om Urtekram International her.

Naturlig og økologisk pleje
Enhver Urtekram bodylotion, creme, shampoo eller deodorant er fremstillet af økologiske, naturlige og aktive ingredienser, som hverken går på kompromis med kvalitet eller effektivitet. Du finder både neutral kropspleje såvel som velduftende håndsæber her i sortimentet hos Med24.dk.

Om end du ønsker personlig pleje, der skal tage højde for veganeren, de sarte hudtyper eller andre helt særlige ønsker, er der et perfekt match at finde her på siden. For dig, der ikke blot ønsker at tage højde for dig og din familie på bedste vis, men også miljøet og hele verdens fremtid, er Urtekram én af de sikre vindere.


Urtekrams kundefavoritter

Urtekram Aloe Vera Shampoo er blot én af flere shampooer. Der findes Urtekram shampoo til alle slags hårtyper og ønsker. Netop denne milde shampoo er unik med sit indhold af aloe vera, olier og urter, som er i stand til at holde håret sundt, rent og blødt. Den er sågar tilpasset enhver hårtype.

Urtekram Balsam Spray til børn med morgenfrueekstrakt er helt fantastisk til at løse problemet sammenfiltringer. Blot ved få sprøjt holdes håret glat og flot gennem hele dagen, samtidig med at det gøres ekstra nemt at rede igennem.

Urtekram Håndsæbe giver hænderne fugt og pleje, mens de på naturlig vis vaskes rene ved hjælpe af aktive stoffer. Den fine emballage og blide duft er en sikker og kærlig velkomst til ethvert sæt af hænder.

Urtekram tandpasta skåner dine slimhinder for den irritation, der kan opstå ved de syntetiske skummemidler i almindelig tandpasta. Tandpastaen er helt uden fluor og natiumlaurylsulfat. Den effektive Urtekram tandpasta indeholder derimod kridt og aktive virkestoffer, der renser tænderne, stimulerer tandkødet og sikrer dig et smukt, hvidt smil.
Prøv for eksempel varianterne eucalyptus, mint, tea tree eller aloe vera.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.