Veet

Få blød, glat og hårløs hud i dit eget hjems trygge rammer med hårfjerningsprodukter fra Veet. Uanset om du er til voks eller hårfjerningscreme og om du ønsker at fjerne hår på benene eller under armene, kan du fra Veet finde et produkt, der kan opfylde dine behov. 

Få glat og blød hud med Veet | Varm voks til hårfjerning | Voksstrips med Easy-GelWax | Veet EasyWax | Hårfjerningscreme 

19 Produkt(er)

Få glat og blød hud med Veet

Med produkter fra Veet kan du let og enkelt fjerne uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen, og det kan gøres derhjemme på badeværelset. Alle Veets produkter er specielt designet til, at du kan bruge dem hjemme i trygge omgivelser, men hvor resultatet er på højde med hårfjerningen på en klinik. For at være sikker på, at du opnår det bedst mulige resultat, bør du læse vejledningen til det enkelte produkt, så du bruger produktet på de tiltænkte steder. Områder som ansigtet, armhuler og bikinilinjen er nemlig særligt sarte områder, som ikke har så godt af en hård behandling.  

Når det kommer til hårfjerning har vi alle forskellige præferencer, behov og forskellig hud, og derfor tilbyder Veet flere forskellige løsninger, så du kan finde det produkt, der passer til dig. Læs mere om de forskellige muligheder for hårfjerning nedenfor. 


Varm voks til hårfjerning

En klassisk måde til at fjerne hår på kroppen er med varm voks, der efterlader huden glat i op til flere uger. Du kan få en voksbehandling på mange skønhedsklinikker landet over, men med Veet Warm Wax kan du let og enkelt udføre voksbehandlingen derhjemme. Veet Warm Wax er perfekt til den erfarne hjemmevokser, og fordi voksen er sikkerbaseret, er det super nemt at vaske den overskydende voks af.  

Krukken med voks indeholder 250 ml Warm Wax, og den samlede pakke kommer også med 10 genanvendelige og vaskevenlige stofstrimler til at udføre voksningen med. Derudover medfølger der en smart træspatel med temperaturindikator, så du kan sikre dig, at voksen har den rette temperatur inden brug. Det tager cirka 5 til 10 minutter at varme voksen op i en gryde, men du kan også opvarme voksen i mikroovnen - Læs den medfølgende vejledning for præcise opvarmningsinstruktioner.  


Voksstrips med Easy-GelWax-teknologi

Den sarte hud i ansigtet har ikke så godt af skrappe midler til hårfjerning, da det kan resultere i ubehagelige opblusninger og irriteret hud. Derfor har Veet lavet de særlige Easy Gel Wax Strips til ansigtet, der er milde og skånsomme ved huden, men som effektivt fjerner hår så korte som 1,5 mm.  

Den sarte hud i ansigtet har ikke så godt af skrappe midler til hårfjerning, da det kan resultere i ubehagelige opblusninger og irriteret hud. Derfor har Veet lavet de særlige Easy Gel Wax Strips til ansigtet, der er milde og skånsomme ved huden, men som effektivt fjerner hår så korte som 1,5 mm.  

De små strips er pålagt en særlig voks, der bevæger sig rundt om hårene og griber effektivt fat i dem fremfor i huden. Når du efterfølgende fjerner en strips, er det kun hårene, der følger med, og huden efterlades blød og glat. Ved brug af voksstrips rives hårene op med rødderne, og derfor tager det lang tid for håret at vokse ud igen. Du kan regne med, at resultatet holder i op til 28 dage, før det bliver nødvendigt at vokse igen.  

Voksstrips er lette at bruge, og de behøver ikke at blive varmet op før brug i modsætning til traditionel varm voks. Du bruger en strips ved at anbringe en strips på huden i retning af hårvæksten og efterfølgende gnubbe flere gange i den samme retning som hårenes naturlige vækst. Når du skal fjerne en strips, skal du holde huden nedenunder stram og udspændt og med en hurtig bevægelse trække strippen af i modsat retning af hårvæksten - det vil sige langs huden og ikke væk fra ansigtet. I en pakke med voks strips til ansigtet medfølger 20 strips og 4 fugtgivende vådservietter, der kan rense overskydende voks væk. De 20 strips kan genbruges, så længe de har klæbeevne. 


Veet EasyWax

Det smarte EasyWax Starter Kit gør det endnu nemmere at fjerne hår på hele kroppen, idet EasyWax-apparatet sørger for doseringen af voks, og du blot selv skal tage mod til dig og fjerne voksstrimlen. Veet Easy Wax er et særligt system, hvor apparatet opvarmer voksen og påfører voksen med en roll-on applikator. 

Med EasyWax slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt voksen har den rette temperatur, eller om du doserer den rette mængde ad gangen, for den opgaves klares automatisk. Ved at lade apparatet opvarme i ca. 20 minutter er Veet Easy Wax klar til brug, og du kan rulle et fint lag voks ud et sted på huden.  

Voksen er specielt udviklet til at give et perfekt resultat med sit indhold af sheabutter, der giver behagelig tekstur, duft og fin farve. Ligesom med de andre voksbehandlinger fra Veet, kan du forvente et resultat efter voksningen, der holder længe - helt op til 28 dage med blød og glat hud.  

Hvis du får brug for en genopfyldning af dit Veet EasyWax-apparat, kan du separat købe en refill, der blot sættes i dit apparat, og som indeholder 50 ml voks. Det giver i gennemsnit nok voks til 4 behandlinger af ben og arme, så du har rigeligt med voks til at komme godt i gang med hårfjerningen.  


Hårfjerningscreme

En helt smertefri måde at fjerne uønsket hårvækst på kroppen er med hårfjerningscreme. Veet hårfjerningscreme virker ved at opløse hårende i stedet for at skære dem kortere eller rykke dem ud af huden, og når håret er opløst, tager det længere tid for de uønskede hår at vokse ud igen. Modsat ved barbering oplever du heller ikke nogen stikkende stubbe, fordi håret ikke får en skarp afskåret kant.  

Alt efter dine hårs tykkelse tager det cremen mellem 3 og 6 minutter at opløse håret - max 6 minutter ved meget tykke hår.  

Hvis du har normal hud, er Veet Hårfjerningscreme - Moisturizer Complex et godt valg. Cremen indeholder to gange flere fugtgivende ingredienser i forhold til tidligere Veet hårfjerningscremer, og den giver derfor din hud ekstra pleje samtidig med hårfjerningen.  

Til mere sensitiv hud er Veet hårfjerningscreme Sensitiv Skin en mulighed, og den indeholder både aloe vera og E-vitamin. Selvom cremen er mere skånsom overfor din hud, er den stadig super effektiv, og efter blot 5 minutter er din hud hårløs, glat og blød. Brug Veet Hårfjerningscreme Sensitive Skin, hvis du har sart eller tør hud.  


Veet for Men Gel Cream

Veet Gel Cream er velegnet til mænd, der ønsker en enkel, hurtig og diskret måde at fjerne uønsket hårvækst på. Den særlige formular gør det via en emulsionsteknologi muligt at fjerne uønsket hår på ryg, bryst, armhuler og ben på blot 4 minutter. Cremen begynder at nedbryde proteinstrukturen i håret fra det øjeblik, den bliver smurt på, og derfor er det vigtigt, at du ikke beholder cremen på i mere end 4 minutter. Efter de 4 minutter fjerner du resterne af cremen samt de næsten opløste hår i badet, hvor det sker både hurtigt og smertefrit.  

En tube creme indeholder 200 ml, og du kan bruge den medfølgende spatel til at påføre cremen, så du ikke får for meget creme på hænderne i længere tid. 


Hårfjerning i ansigt, bikinilinje og under armene

De mere sarte steder på kroppen kan ikke altid blive hårfrie via de samme metoder som resten af kroppen, men med Veet Beauty Styler kan du opnå en præcis og skånsom hårfjerning i disse områder. Trimmeren har små fine blader, der ikke kommer i kontakt med huden, og hårfjerningen er derfor både nem og blid, selv i områderne omkring øjenbryn, læber eller i bikinilinjen.  

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.