Lækre Marine-Kollagen produkter fra Vild Nord

Med Vild Nord kan du indtage dit marine collagen på en nem og hurtig måde. Du kan læse mere om Vild Nord her!

6 Produkt(er)

Vild Nord Marine-Kollagen - Danskproducerede natur-produkter af højeste kvalitet!

Vild Nord er et dansk brand, som producerer de aller bedste marine-kollagen produkter. Navnet Vild Nord symboliserer den vilde natur i norden, hvorfra det naturlige, det sunde, det levedygtige, det traditionelle og alt det gode hentes fra.

Kun naturlige ingredienser

Alle ingredienserne som Vild Nord benytter i deres fantastiske produkter, lever i den vilde natur, hvorfra de så vidt muligt økologisk dyrkes, vildt-fanges, vildt-høstes og vildt-plukkes. Ved at holde ingredienserne naturlige, bevares en meget større del af næringsindholdet, således at kroppen får langt mere gavn af dem. I produkterne er der blandt andet anvendt Norsk Søgræs, blåbær og solbær samt vildt voksende skandinaviske hyben, havtorn, tyttebær, tranebær, ribs og multebær samt dansk økologisk grønkål. 

Råvarerne hentes lokalt for at sikre den allerbedste kvalitet. Dyrkningen og høstningen af ingredienserne foretages på denne bæredygtige måde, for at efterlade så lille et spor som muligt i den vilde natur, hvor planter og dyr gror og vokser. Hermed spares der på Co2 udledningen, hvilket gavner vores allesammens dyrebare natur.

Naturlig kollagen - hvorfor?

Kollagen er proteiner, som naturligt findes i kroppens bindevæv. Kollagen er utroligt vigtigt for at opretholde kroppens fleksibilitet og styrke, samt til at opretholde en normal hud, hår, negle, brusk, sener og ledbånd. Kollagen er kroppens største proteinkilde! 

Marinekollagen udvindes af skind og ben fra fisk, som indeholder hvad man kalder type 1 kollagen. I Vild Nords produkter udvindes det fra nordiske vildtfangede torsk. Denne form for kollagen er mere lig kollagen-strukturen, der findes hos mennesker - derfor er biotilgængeligheden hos marinekollagen langt større end hos kollagen fra bovine. Marinekollagen bidrager til hudens naturlige fugt udover de ovennævnte områder og medvirker overordnet set til en bedre og sundere hud. Kollagen kan også have rynkereducerende anti-aging effekter. 

Vild Nords værdier

Vild Nord bestræber sig på at fremstille de reneste og bedste produkter, af den højeste kvalitet. Værdierne som ligger til grundlag for alle produkterne er indre og ydre sundhed, pålidelighed, renhed og nærhed til naturen. 

Produkterne skal være lette at forstå for dig, og simple at bruge i din hverdag. De rene nordiske produkter fremmer en skønhed helt indefra. At levere et kvalitetsprodukt til dig er sat på ligefod med at fremstille et produkt, der er lavet på baggrund af dyrevelfærd og miljøomtanke. 

Går du op i dig selv, i naturen og i vores dyrebare klode er Vild Nord det perfekte brand til dig! 

Produktserien

Vild Nords produkter fremstilles udelukkende på Marinekollagen, som hentes ved hjælp af vildtfangede fisk i den nordlige del af Atlanterhavet. "Marine Collagen" fra Vild Nord er 100% ren kollagen, mens de øvrige produkter er tilsat C-vitamin for at fremme kollagenoptagelsen. Tilmed er de fleste øvrige produkter tilsat øvrige naturlige ingredienser for at få en helt bestemt virkning.

Serien består af 7 fantastiske produkter, der virkelig gør underværker for din hud!

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.