Vitacare

Læs mere om Vitacare lige her:

19 Produkt(er)

Vitacare - naturlægemidler, vitaminer og kosttilskud

Vi vil alle opleve, at et tilskud nogle gange er det, der skal til for at få overskud. Vitacare har hertil udarbejdet deres kosttilskud med kvalitet og sundhed for øje, så du kan finde præcis det kosttilskud, der kan bidrage til det, du mangler eller føler behov for.

I sortimentet fra Vitacare kan du finde alt fra kosttilskud og naturlægemidler til multivitaminer og lægemidler.

Hvad er Vitacare?

Vitacare er en produktserie fra JemoPharm, som består af kosttilskud, naturlægemidler samt lægemidler. Produkterne er målrettet personer i alle aldre og er udviklet med særlig fokus på både bæredygtighed og miljø. Du bliver derfor udelukkende tilbudt nogle af de mest eksklusive, rene og naturbaserede tilskud.

Sortimentet kan opdeles efter følgende:

  • Vitacare Multivitaminer, som er tygbare multivitamin tabletter
  • Vitacare Mama, der både er til ammende og gravide
  • Vitacare kosttilskud - herunder: ingefær, hvidløg, selen, tranebær, humle & baldrian
  • Vitacare lægemidler og naturlægemidler - blandt disse findes Glucosamin og Modigen

Vitacare er derudover meget kendt for de såkaldte depottabletter. Tabletterne opløses langsomt i maven, og bruger derfor længere tid på at frigive deres indhold. En af deres depottabletter er den kundefortrukne Vitacare C-Long, der med sit indhold af C-vitamin bl.a. bidrager til immunsystemet og nervesystemet.

Vitacare - en naturlig vej til velvære og sundhed

Mange oplever i forbindelse med den stressende hverdag søvnproblemer og et svækket immunforsvar. En stor del af befolkningen har i øvrigt oplevet at være plaget med en urinvejsinfektion - og ligegyldig hvilken gene du døjer/har døjet med, tilbyder Vitacare kosttilskud noget, som kan være med til at hjælpe din krop til at komme i balance.

De forskellige Vitacare tilskud har alle et naturligt indhold, der kan bidrage til en naturlig forebyggelse, beskyttelse samt behandling (gælder kun lægemidler) af kroppens dele og processer – alt sammen for, at du kan blive den optimale og forbedrede udgave af dig selv, uanset hvor du befinder dig i livet.

Kundernes favoritter

Blandt vores kunders favoritter finder du:
Vitacare Baldrian og humle, der kan bidrage til en normal søvn.  

Vitacare Glucosamin, som er et lægemiddel, der bidrager til lindring af de symptomer der forekommer ved let til moderat slidgigt i knæet.

Vitacare Tranebær stærk, der har et naturligt og stærkt indhold af tranebærekstrakt.

Vitacare Mama Ammende, som er skræddersyet til dig, der ammer. Denne har et indhold af de næringsstoffer, der bidrager til netop det, du og dit barn har brug for.

Hos Med24.dk finder du vores udvalg af kosttilskud fra det anerkendte brand Vitacare. Du kan finde netop det tilskud, der passer til din sjæl og behov, og det tilskud, du ønsker, skal bidrage til din families pleje og velvære. Vi har sørget for, at du til enhver tid kan købe disse til skarpe priser, med muligheden for dag til dag levering og fri fragt. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.