VitaYummy

VitaYummy Gummies

VitaYummy er et beauty brand og et vitaminalfabet, der rækker til hele familien. Læs mere om VitaYummy!

18 Produkt(er)

VitaYummy – lækre vingummi vitaminer til både Inner beauty og hverdagen

Der er rigtig mange, der vælger at spise deres vitaminer i vingummiform. Dette skyldes ikke mindst den gode smag og konsistens, som har en stor betydning for, om man husker dem hver dag. Med vingummi vitaminer, som fx VitaYummy, går man fra noget, man bør huske, til den lille daglige fornøjelse, som man ser frem til.

I et testpanel bestående af Med24 kunder, svarede størstedelen, at det var let at huske deres daglige vitaminer fordi smagen og konsistensen gjorde det nemt.

Stort billede af 2 VitaYummy Collagen og 2 VitaYummy Hair & nails

VitaYummy: et stort sortiment af smagfulde kosttilskud

Med mange forskellige relevante produkter i VitaYummy brandet, kan det være svært at vælge imellem dem – og skal man vælge? Ja, det skal man desværre.

Grunden til begrænsningen i antal varianter, du kan anvende på samme tidspunkt er, at Fødevarestyrelsen har fastlagt nogle regler for, hvor meget mange vitaminer og mineraler man bør indtage om dagen.

VitaYummys vitaminer er i kategorien kosttilskud, og det er derfor, det er styret af Fødevarestyrelsen. Fødevarestyrelsen arbejder med en liste, hvor de angiver den daglige anbefalede mængde af vitaminer og mineraler også kaldet det daglige referenceindtag.

Det er afgørende at være opmærksom på fedtopløselige vitaminer som A, D, E og K, da de kan ophobe sig i kroppen, mens de vandopløselige er B og C vitaminer udskilles med urinen, hvis man har taget en højere dosis end nødvendigt.VitaYummy til din skønhedsrutine

En af kundernes absolutte favoritter er VitaYummy Hair & Nails, som er et hit, når du ønsker smukke negle og et glansfuldt hår.

VitaYummy Hair & Nails findes i to smage fordelt på to varianter: Raspberry 60 stk, Peach 60 stk. og 90 stk mix Raspberry & Peach. Produkterne indeholder blandt andet 5000 µg biotin. Biotin bidrager til vedligeholdelse af normalt hår og negle, et normalt energistofskifte og normal omsætning af makronæringsstoffer.

Derudover er VitaYummy Hair & Nails også dit daglige tilskud af vitaminer – bl.a. D vitamin.

Smuk hud med VitaYummy Collagen og VitaYummy Tan & Glow

Hvis du leder efter et kollagentilskud til din hud, så er VitaYummy Collagen en rigtig god mulighed. Collagen fra Verisol® reducerer fine linjer og bidrager til at mindske cellulit* og vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen. Biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud og normale slimhinder samt Zink, der bidrager til at vedligeholde en normal hud.

*M. Schunck, V. Zague, S. Oesser and E. Proksch. J in Med Food2(015 18(12):1340-8). 

VitaYummy Tan & Glow er populær i forårs- og sommerperioden, da dens indhold bidrager til en flot sommerglød samt forlænger den opnåede tan.VitaYummy hverdagsvitaminer

Miljøbillede - VitaYummy Hair & Nails + CollagenVitaYummy Adult Multi er lækre vingummi vitaminer, der nemt og enkelt bidrager til din daglige sundhed og giver dig dine essentielle vitaminer. Dette multivitamin til voksne indeholder bl.a. A vitamin, D Vitamin, E Vitamin og B12, der alle bidrager til at vedligeholde immunsystemet.

Vitayummy Omega 3 er en af forbrugernes favoritter, når det kommer til Omega 3 - og er også en klar hverdagsfavorit, når det kommer til kosttilskud. VitaYummy Omega 3 er vegansk og er baseret på alger, og så findes det i to lækre varianter: Peach og Lemon.

Calcium & D er til dig der brug for at supplere din kost med ekstra kalk samt D vitamin.

I vinterhalvåret kan det være en god idé at supplere med et D vitamin-kosttilskud. Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle voksne og børn fra 4 år tager et kosttilskud med 5-10 μg vitamin D fra oktober til april. Til efterår og vinter er der derfor mange der vælger: VitaYummy Adults Multi og VitaYummy D3 som en god kombinationLækre og tyggevenlige vitaminer til børn


Selvom en almindelig kost normalt opfylder børns behov for vitaminer og mineraler, kan det være en udfordring at få dem til at indtage en sund og varieret kost. Derfor kan du vælge at supplere børnenes kost med to VitaYummy Kids Multivitamins om dagen, der er en nem og sjov løsning, som dit barn selv vil huske dig på.

Derudover er VitaYummy D3, Omega 3 og Calcium & D også velegnet til børn.

Om VitaYummy

VitaYummy er dansk beauty brand og vitaminalfabet, der rækker til hele familien. Den daglige vitaminkilde, man nemt husker, fordi smagen er drivkraften. VitaYummys er kosttilskud fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer. Alle VitaYummys vitaminer, i det bordeaux univers, er fri for animalsk gelatine og er dermed velegnet til veganere.  

Miljøbillede - VitaYummy Kids Multi + Adults Multi

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.