VOESH

VOESH producerer luksuriøse spa produkter til dig, som ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra. Læs mere om VOESH her!

31 Produkt(er)

Hvad er VOESH?

VOESH New York producerer luksuriøse spa produkter, som er gode til selvpleje, når du skal forkæle dig selv lidt ekstra. Alle produkterne fra VOESH er 100% veganske og indeholder gode ingredienser. Grundlæggerne bag VOESH Vera Oh og Joseph Choi mener, at selvpleje skal være enkelt, og noget du ser frem til og nyder hver dag. Derfor har de udviklet en række hudplejeprodukter til hænder og fødder, som gør din selvpleje ekstra nem og lækker. VOESH New York har en mission om at give forbrugerne en mulighed for at træffe et bevidst valg om ren og effektiv hudpleje. VOESH produkterne indeholder lækre dufte, som er med til at gøre din spa oplevelse ekstra luksuriøs og behagelig.

Lækker og nem pedicure

VOESH New York har udviklet et lækkert og nemt pedicurekit under navnet “Pedi in a Box”. Hvert kit indeholder 4 trin med en fodbadesalt, sugar scrub, fodmaske samt en rig og plejende fodcreme. Et Pedi in a Box kit indeholder alt, du skal bruge til en dejlig fodbehandling, så du opnår lækre og bløde fødder. Hos Med24.dk har vi flere pedicurekits, som alle har en lækker og unik duft, så du kan finde den duft, som passer bedst til dig og dit humør.

Dejlig og billig manicure

Et andet af VOESH’ populære produkter er deres “Mani in a Box”. Manicurekittet fungerer på samme måde som deres pedicurekit og indeholder 3 steps med en scrub, maske og fugtgivende håndcreme. Hos Med24.dk har vi flere af VOESH’ smarte manicurekits med dufte af bl.a. Green Tea og lavendel.

Produkterne fra VOESH New York

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af VOESH’ lækre spa produkter. Vores udvalg består bl.a. af:

  • VOESH Pedi in a Box Coco Colada
  • VOESH Mani in a Box Vitamin Recharge
  • VOESH O2 Bubbly Spa Caffe Macchiato
  • VOESH Glimmer Spa Gold
  • VOESH Vegan Body & Hand creme CBD Calm – 88 ml.

Køb de smarte hudplejeprodukter fra VOESH New York nemt og billigt hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de lækre produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.