Voltaren

Voltaren

Smerter i led og muskler kan mindske glæden i hverdagen. Voltaren Gel kan måske hjælpe dig med at få glæden tilbage! 

Voltaren produkter | Brugsanvisning | Køb Voltaren Gel

8 Produkt(er)

Hvad er Voltaren og hvordan virker det?

Voltaren er serie af produkter til behandling af muskel –og ledsmerter. Voltaren Gel indeholder det virksomme stof diclofenacdiethylamin, som anvendes til at lindre smerte og mindske inflammation.

Oplever du smerter i dine led, muskler eller andre ømheder i kroppen?

Vi kender dem alle, smerter i led og muskler som kan komme snigende, eller smerter du måske har døjet med i en længere periode. Det kan være anstrengende at lave de mest hverdagsagtige aktiviteter, som at løfte ting, stå ud af sengen eller samle tabte ting op fra gulvet.

Måske er Voltaren Gel noget for dig! 


Voltaren Gel produkter

Her hos Med24.dk finder du Voltaren Gel i følgende størrelser, så du nemt kan vælge det perfekte produkt fra Voltaren: 

Voltaren Gel 150 g

Denne størrelse er fordelagtig at have i hjemmet, på din egen apotekshylde, hvis du er hyppig bruger af gelen. Den bør have en fast plads i hjemmet, hvis du oplever smerter i led, muskler eller andre typer af skader.

Voltaren Gel 50 g

Det er oplagt for dig at have Voltaren Gel 50 g med i tasken, når du skal på farten og ikke vil have din store Voltaren 150 g med. Denne størrelse er væsentlig mindre, hvilket gør det nemt at have den med, hvis smerten skulle opstå.

Voltaren Gel m. applikator 75 g

Er du træt af at få gel på hænderne, når du påfører Voltaren? Så er denne version, med en smart applikator, lige noget for dig! Med denne applikator er det nemt at påføre, helt uden at få gel på hænderne. Dette produkt er også særlig forbrugervenligt, hvis du har smerter eller nedsat kraft i hænderne.


Voltaren Gel brugsanvisning:

Voksne og børn over 14 år:
Du påfører 2-4 g gel (svarer til størrelsen på et kirsebær) på det angrebne område 3-4 gange dagligt. Tør herefter hænderne med absorberende papir (f.eks. køkkenrulle). Det anbefales at hænderne vaskes efter brug, medmindre dine hænder er det behandlede område. Du bør først bade, når gelen er trængt helt ind i huden.
Behandlingen bør kun forsætte i mere end 7 dage efter aftale med læge. Hvis dine symptomer forsætter eller forværres efter 7 dage, kontakt da din læge. 


Voltaren Gel til brug af gravide eller under amning:

Hvis du er ammende eller gravid, må du kun bruge Voltaren Gel efter aftale med læge.

Dog må du ikke bruge Voltaren Gel hvis: 

  • Du er allergisk over for diclofenac eller andre af de øvrige indholdsstoffer (se indlægssedlen)
  • Du er gravid i 7.- 9. måned
  • Du er under 14 år
  • Tidligere har oplevet vejrtrækningsproblemer, astma, nældefeber eller snue efter behandling med acetylsalicylsyre eller anden smertestillende medicin (NSAID)

Læs altid indlægssedlen inden brug.


Voltaren Gel hos Med24.dk

Her på Med24.dk vil du løbende finde tilbud på Voltaren Gel, så du kan få fingre i produkterne til en god pris helt uden recept!

Hos Med24.dk har vi mange af de samme produkter, til behandling af lokale smerter, som du kan finde på apoteket. Dyk ned i vores store sortiment, af produkter til lokale smerter. Du kan helt sikkert finde det rigtige produkt, som passer til dig!  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.