Whimzees

Tyggebenene fra Whimzees fungerer både som en lækker snack til din firbenede ven og forebygger samtidig tandsten og plak. Indeholder kun naturlige ingredienser, er kalorielette og har et højt indhold af fiber. Læs mere om tyggebenene fra Whimzees her.

21 Produkt(er)

Whimzees – tyggeben til hunde i høj kvalitet

Tyggeben, hundetandbørster, dental stix eller kødben; Whimzees’ hundeprodukter spænder særdeles bredt, men deres viden om hunde og den rigtige ernæring spænder endnu bredere! Whimzees blev skabt tilbage i 2013 med én ting i tankerne: at levere den højeste kvalitet af produkter til kæledyr. Whimzees er i dag placeret i Holland, hvor de stolt producerer tyggeben til hunde på en lille, bæredygtig fabrik. Whimzees’ passion om at udvikle de mest effektive og naturlige tyggeben til hunde skinner i dén grad igennem i de færdige tyggeben, som indeholder så få ingredienser som muligt, men har mange gode egenskaber, så din firbenede ven kan få den lækreste snack samtidig med, at bisserne renses.

Effektive, naturlige tyggeben til hunde

Inden du vælger tyggeben til din hund, er det vigtigt at stille krav; både til indholdet af fiber, kalorier og ingrediensernes kvalitet. Tyggebenene fra Whimzees er udviklet med et højt indhold af fiber samt få kalorier, så din firbenede ven får den helt rigtige næring. Derudover indeholder tyggebenene blot seks ingredienser, så du er sikker på, at der ikke er kommet unødvendige stoffer og ingredienser i.

Whimzees tyggeben har to funktioner; på den ene side fungerer benene som en lækker, appetitlig snack til din hund, og på den anden side sikrer tyggebenene fra Whimzees renere tænder og gummer. Op mod 80% af hunde over 2 år har tandsten i større eller mindre grad, hvilket kan medføre tandkødsbetændelse, som er den mest almindelige tandlidelse hos hunde og katte. For at undgå tandproblemer kan tyggepinde eller -ben være en særdeles god ide, da de kan være med til at forebygge udviklingen af plak og tandsten samt reducere dårlig ånde.

Det kan dog hurtigt komme til at føles som én stor jungle af stix, tandbørster og kødben, når du er på jagt efter de perfekte tyggeben, som sikrer den bedste tandpleje og næring til din hund. Derfor kan det være en god ide at have nogle bestemte krav og huskeregler i baghovedet, når du febrilsk forsøger at finde hoved og hale i den store tyggebens-jungle.

Tjekliste til et godt tyggeben:

  • Renser tænderne effektivt
  • Optimal størrelse, konsistens og hårdhed, der passer til størrelse og race
  • Moderat eller kalorielet indhold
  • God smag
  • Ingredienser mod dårlig ånde

Må hvalpe få tyggeben?

Med en lille, ny hundehvalp kan man være ekstra forvirret og påpasselig i tyggebens-junglen, da man selvfølgelig ikke vil lade hvalpen spise noget, der kan være farligt eller skadende for de små tænder og den lille mave. Men faktisk er det godt at give kødben og tyggeben til din hvalp, efter den har udviklet sine voksentænder (efter 4-5 måneder), da man kan forebygge eventuelle tandproblemer. Man skal dog være særligt forsigtig og opmærksom, når man vælger tyggeben til hvalpe, så de ikke bliver for kraftige. Whimzees har heldigvis udviklet tyggeben, der henvender sig særligt til hvalpe i en blødere kvalitet og mindre størrelse, så du kan være sikker på, at din lille, firbenede ven får plejet sine tænder – og netop dét kan Whimzees med tyggeben i høj kvalitet og kun få, naturlige ingredienser!

Whimzees’ udvalg af tyggeben til hvalpe inkluderer:


Whimzees Dental Tyggeben Puppy

Disse tyggeben til hvalpe er designet til at fjerne plak og tandsten og har en blødere konsistens, som derfor nemt kan tygges. Egner sig til hunde under tre måneder og under 2 kg. Tyggebenene fra Whimzees findes både i størrelse XS/S med 14 stk. og i M/L med 7 stk.


Køb de naturlige tyggeben til hunde fra Whimzees billigt og nemt hos Med24.dk. Vi har eksperter på området og fri fragt fra 349,-

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.