Wild Nutrition

Wild Nutrition er kosttilskud til voksne, som er fremstillet efter naturlige principper gennem Food-State metoden for at sikre en høj optagelighed af hvert produkt. Udforsk det brede sortiment eller læs mere om Wild Nutrition lige her

10 Produkt(er)

Wild Nutrition - unikke kosttilskud med respekt for naturen

Henrietta Norton BSc Dip NT, der er en bedst sælgende forfatter uddannet ved Functional Medicine instituttet, er stifteren af Wild Nutrition, og lige fra starten ønskede hun at gøre tingene anderledes. Hendes idé var at skabe produkter med formål, bakket op af videnskaben ved hjælp af naturlige ingredienser af enestående kvalitet. Hendes vejledende principper er at støtte en holistisk tilgang til sundhed, at skabe håndgribelige ændringer, og at udfordre wellness-branchen, som vi kender den. Det er en kompromisløs vision.

Med sin ekspertise inden for ernæring, samt gennem sit unikke arbejde, satte Henrietta tilskud sammen, så de skulle passe til de faser i livet, vi alle går igennem. Hun indså, at der ikke var noget på markedet, som hun helhjertet kunne anbefale, og derfor satte hun sig for at skabe sit eget Food-Grown® kosttilskud sammen med sin mand - en beslutning, der ville påvirke wellness-industrien til det bedre.

Naturlige tilskud til voksne fremstillet efter food-state princippet

Wild Nutrition er unikke Food-Grown kosttilskud, som er fremstillet af Wild Nutritions eksperter. For at skabe tilskuddene tilsættes essentielle næringsstoffer til friske og naturlige råvarer, hvorefter disse lades arbejde i 72 timer. Gennem denne unikke proces optages næringsstofferne direkte i fødevaren. Food-Grown kan ikke sammenlignes med de Food-Mixed produkter, der findes på markedet i dag. Mere end 50 uafhængige studier viser nemlig, at Food-Grown vitaminer og mineraler har en højere optagelighed og bliver længere i kroppen, end kunstigt fremstillede næringsstoffer. Studierne viser, at den høje optagelighed skyldes, at kroppen bedre kan genkende de naturlige råvarer frem for de syntetiske. Selv i små doser er Food-Grown kosttilskud langt mere effektive end almindelige kosttilskud, da kroppen lettere optager de vigtige næringsstoffer, når de findes i fødevaren.

Wild Nutritions produkter tager altså baggrund i naturlige metoder og naturlige næringsstoffer. Wild Nutrition mener at vi, nu mere end nogensinde, er forpligtede til at støtte vores planet: fra miljøbevidst emballage til forretningsinitiativer, der skaber respekt for den naturlige verden. Naturen er deres inspiration samt grundlaget for deres formler, som har hjulpet mennesker i alle aldre til at leve livet i balance. Wild Nutrition håber, at de også kan hjælpe dig. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.