Wonderskin

36 Produkt(er)

Wonderskin – en læbestift med en utrolig holdbarhed på læberne!

Wonderskin sikrer at skønhed og innovation går hånd i hånd. Deres revolutionerende produktlinje nytænker måden, du ser på læbestift og læbetints. Hos Wonderskin tror de på at skabe skønhedsprodukter, der ikke kun forvandler dit udseende, men også forbedrer din selvtillid og selvværd. Uanset om du er på udkig efter en subtil læbepleje eller en iøjnefaldende farve, har Wonderskin noget for enhver smag. Deres innovative læbeprodukter er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer for at sikre, du altid får den bedste oplevelse.

Wonderskin Lip Stain – ikke bare en almindelig læbestift

Den nye og innovative Wonderskin Lip Stain, er ikke bare en almindelig læbestift - det er en oplevelse. Med sin unikke formel kan du få farverige, langtidsholdbare læber, der holder hele dagen. Wonderskin Lip Stain er designet til at give dig et smukt udseende uden at tørre dine læber ud, takket være dens fugtgivende ingredienser af høj kvalitet. Den populære Wonderskin læbestift kommer i et væld af farver - særligt deres Wonderskin Whimsical er populær blandt mange. Wonderskin Lip Stain Whimsical har en smuk, varm rosa farve, der komplimenterer enhver hudtone.

Wonderskin Lip Stain Masque - skønhed og pleje i ét

Er du træt af, din læbestift ikke holder, og ønsker du en endnu mere holdbar farve på dine læber? Så skal du prøve Wonderskin Lip Stain Masque, en luksuriøs blanding af farve og pleje. Denne unikke læbestift giver ikke kun dine læber en smuk farve, men hydrerer også og efterlader dem dejlig bløde. Med Wonderskin Blading Lip Stain Masque får du det bedste fra begge verdener: smukke, farvede læber og intensiv pleje.

Wonderskin Lip Stain Kit - alt hvad du behøver for perfekte læber

Drømmer du om at skabe det perfekte læbelook derhjemme? Wonderskin Lip Stain Kit er svaret. Med en samling af deres mest populære nuancer og en praktisk applikator er dette kit perfekt til både begyndere og erfarne makeup-entusiaster. Oplev kreativiteten og mulighederne med Wonderskin Lip Stain Kit og lad dine læber være dit lærred. Prøv bl.a. Wonderskin XOXO, der giver en flot, lys rose farve til læberne.


Hvordan påfører du Wonderskin Lip Stain?

Der er to metoder til at påføre din Wonderskin læbestift. Vælg mellem Peel & Reveal teknikken eller Stain & Go teknikken. For at kunne benytte dig af din Wonderskin Lip Stain skal du bruge Wonderskin Activator, som følger med i Wonderskin Lip Stain Kit. Ønsker du at købe flere forskellige farver, kan du købe deres Wonderskin Lip Stain Masque, hvor det kun er læbestiften, der følger med.

Peel & Reveal teknikken:

  1. Eksfolier gerne dine læber inden påføring, og sørg for læberne er helt rene og tørre.
  2. Påfør derefter Wonderskin Lip Stain med 2-3 lag.
  3. Lad den tørre på læberne i ca. 30 sekunder. Jo længere tid du lader den sidde, jo mere pigmenteret vil farven blive.
  4. Spray 1 til 3 gange med Wonderskin Activator på dine læber. Sørg for at væsken er sprayet over hele læben.
  5. Dup med kluden ovenpå læberne og rundt om munden for at tørre den overskydende væske og farve væk.
  6. Herefter kan du forsigtigt trække læbemasken af læberne i ét stykke.

Stain & Go teknikken:

  • Eksfolier gerne dine læber inden påføring, og sørg for læberne er helt rene og tørre.
  • Påfør derefter Wonderskin Lip Stain med 1-2 lag.
  • Lad den tørre på læberne i 10-40 sekunder. Jo længere tid du lader den sidde, jo mere pigmenteret vil farven blive.
  • Fjern derefter masken med en let fugtet vatrondel eller klud.

Se det store udvalg af Wonderskin Lip Stain hos Med24.dk og opnå en ekstra langtidsholdbar læbefarve! Køb med det samme og få hurtig levering hos Med24.dk

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.