Yogi Tea


Hos Med24.dk forhandler vi de autentiske og kvalitetsdygtige te-sorter fra Yogi Tea, hvor vi løbende har tilbud. Vores sortiment indeholder bl.a. de populære varianter som Yogi Tea Choco, Yogi Tea Women’s Tea og Yogi Tea Bedtime - læs mere om Yogi Tea her. 

19 Produkt(er)

Yogi Tea - 100% økologiske te med fokus på dit velvære

Yogi Tea har i over 40 år udviklet te-sorter af bedste kvalitet, der bygger på den ayurvediske filosofi – en 3000 år gammel indisk filosofi, som inspirerer dig til en hverdag med fokus på velvære, glæde og god energi. Til deres skønne te-varianter medfølger yogaøvelser og yogiske vished, for at gøre os bevidste om, at kroppen og sjælen er stærkt forbundet med hinanden. 

Mere end bare te!

Yogi Tea er ikke bare en te - det er en livsstil. Med den ayurvediske filosofi som byggesten er målet ikke kun at give dig en smagfuld te, men også at gøre dig opmærksom på dit liv – er du i balance, husker du at trække vejret dybt ned i maven, og nyder du livets små glæder?  

Også i produktionen følger Yogi Tea den ayurvediske tankegang, hvor økologi, etik og bæredygtighed er i fokus: 

 • 100% økologisk certificeret
 • Ingen kunstige aromaer
 • Ingen smagsforstærkere
 • Ingen tilsætningsstoffer
 • Retfærdig behandling af ansatte og samarbejdspartnere
 • FSC-certificeret papir til emballage
 • Bevidsthed om ansvaret for naturen og mennesket

Hvilken Yogi Tea er bedst for dig og dit velvære?

Yogi Tea har udviklet mange forskellige og unikke varianter med fantastiske krydderier og krydderurter, der forkæler og plejer din krop og sjæl. Økologi, kvalitet og velvære går hånd i hånd - det ved Yogi Tea! Derfor er alle te-sorterne 100% økologiske og lavet med produkter af bedste kvalitet, så du dagligt kan nyde en smagfuld kop te med ro i sindet. 

Yogi Tea Choco

Er du en chokoladeelsker, så er Yogi Tea Choco lige noget for dig! Teen er én af Yogi Teas bestsellers, og det kan vi sagtens forstå. Med dens krydret og varme smag vil dine sanser blive vækket, og din sjæl falde til ro. Er du fan af denne te, skal du også prøve Yogi Tea Choko Mint! 

Yogi Bedtime Tea

Yogi Bedtime Tea giver dig den bedste afslutning på dagen. De beroligende dufte og varme smage skaber en hyggelig stemning og omfavner din sjæl, så du kan trække vejret dybt og falde helt til ro.  

Yogi Women’s Tea

Én af de helt unikke varianter er Yogi Women’s Tea, der hylder kvindeligheden. Skal du have vækket din kreativitet, eventyrlyst og spontanitet, er det Women’s Tea, du skal putte i indkøbskurven. Men alsidige, som kvinder jo er, indbyder teen også til hygge og rolige stunder under et blødt tæppe. Yogi Tea Women’s Tea tror på det bedste i dig uafhængigt af dit køn!  

Prøv også: 

 • Yogi Tea Sweet Chai
 • Yogi Tea Rooibos
 • Yogi Tea Licorice Mint
 • Yogi Tea Sweet Chili
 • Yogi Tea Classic
 • Yogi Tea Matcha Lemon
 • Eller mange af de andre Yogi Tea, som Med24.dk forhandler

Hvad der er bedst for dig og din krop, ved du bedst selv, men ligegyldigt hvilken Yogi Tea, du vælger, vil du og dit velvære få den bedste forkælelse!  


Køb Yogi Tea produkterne nemt og sikkert online hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne te-sorter hurtig kan nå frem til dig.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.