Zyx

4 Produkt(er)

Zyx – Sugetabletter mod ondt i halsen

Ønsker du at slippe for irritation eller ondt i halsen? Så lad Zyx give en hjælpende hånd til både dig og din familie.

Mange oplever i forbindelse med forkølelse (eller lignende) irritation samt ondt i halsen, der kan være til hindring for en god nats søvn eller gøre det ubehageligt at indtage mad og drikke.

Zyx halstabletter lindrer og hæmmer

Zyx’s sugetabletter indeholder det virksomme stof Benzydamin, der virker hæmmende på lokale vævsreaktioner, der kan forekomme på mundslimhinden eller i svælget. Ydermere giver det smertelindring og har en antiinflammatorisk virkning. Det er derfor virksomt ved forkølelse, der forårsager smerte i hals og svælg.

Zyx fås som håndkøbslægemiddel i en lille pakke, som gør det nemt at have den med sig i tasken, bilen eller blot i skabet derhjemme. Zyx formål er nemlig at kunne være let tilgængeligt og effektivt til enhver tid, når du føler dig plaget af ondt i halsen. Det er dog vigtigt, at produktet ikke opbevares ved temperaturer over 25 °C - Står bilen i fuld sol en varm sommerdag, bør produktet lægges et mere køligt sted evt. derhjemme. 

De forskellige varianter fra Zyx

Alle Zyx sugetabletterne tager hensyn til mange forhold og er deriblandt uden sukker. Du kan finde dit effektive middel mod ondt i halsen i udvalget mellem Zyxs 4 forskellige varianter med hver deres unikke og gode smag:

  • Zyx Appelsin/honning
  • Zyx Citron
  • Zyx Eukalyptus
  • Zyx Mint

Anvendelse af Zyx

Zyx kan anvendes af voksne og børn helt ned til 6 år.

Zyx sugetabletter anvendes kun, såfremt man oplever smerter eller irritation i mund og svælg, da dette er et symptomlindrende lægemiddel. Sugetabletten opløses langsomt i munden, og skal hverken tygges eller synkes.

Dosering
Voksne og børn over 6 år må tage en sugetablet 3 gange dagligt i højst 7 dage! Lægemidlet skal administreres under en voksens opsyn og bør ikke være tilgængeligt for børn. Formen på sugetabletten gør desmer, at den aldrig bør anvendes af børn under 6 år.   

Graviditet, amning, astma og allergi
Lider man af astma bør man anvende Zyx med forsigtighed. Har man derimod overfølsomhed over for det aktive stof eller hjælpestofferne, må man ikke tage Zyx sugetabletter. Bl.a. indeholder Zyx Appelsin & Honning sunset yellow (E110), som kan medføre allergiske reaktioner. Anvendelse frarådes desuden ved overfølsomhed for salicylsyre og/eller NSAID.  

Da sikkerheden mht. anvendelse af Zyx ikke er fastslået i forhold gravide eller ammende, bør man ikke benytte sig af lægemidlet.

Vi anbefaler overordnet at læse indlægssedlen i pakken grundigt for sikkerhedens skyld! 

Køb Zyx håndkøbslægemiddel hos Med24.dk

 Zyx sugetabletter er et af danskernes foretrukne håndkøbslægemidler mod irritation samt ondt i halsen. Du kan købe din favorit hos os i dag! Hver pakke indeholder 20 sugetabletter, og kan købes med muligheden for fri fragt samt dag til dag levering. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.