Biosa

Du kender måske Biosa fra deres lækre urtedrikke Vita Biosa, men faktisk har Biosa Danmark både salt, hudplejeprodukter, vaskenødder og en særlig urteblanding til din have i deres sortiment! 

Biosa Danmark | Vita Biosa | Biosa hudpleje | Biosa Garden | Vaskenødder fra Biosa 

1 Produkt(er)

Biosa Danmark

Biosa Danmark blev grundlagt i 2001 af Erik Nielsen, der nærede stor passion for fermentering og mikroorganismer. Det første produkt fra Biosa var et biostimulant ala Biosa Garden, der kunne bruges til agerbrug, men det er især Vita Biosa til mennesker, der er blevet Biosa Danmarks mest populære produkter.

Lige siden starten i 2001 har økologi og bæredygtighed været en vigtig faktor i arbejdsgangen og mentaliteten hos Biosa Danmark. I dag er visionen stadig at forbedre sundheden for mennesker, dyr, planter og miljøet samt bidrage til at skabe en bedre og sundere verden.  


Vita Biosa urtedrikke

Biosa er mest kendte for deres særlige urtedrikke Vita Biosa, der indeholder 19 forskellige urter og 8 kulturer af mælkesyrebakterier. Du kan nyde Vita Biosa med den originale smag af urter, eller du kan prøve Vita Biosa Aronia, Vita Biosa Hyben eller Vita Biosa Ingefær. Urtedrikken er lavet ved en fermentering, hvor urter, mælkesyrebakterier, vand og melasse fermenterer i små to uger, før urterne sies fra og urtedrikken hældes på flaske. 

Som noget nyt kan du foruden de klassiske flasker med 500 ml urtedrik købe en stor portion Vita Biosa på samme tid. Med Vita Biosa Bag-in-box får du nemlig hele 3 liter skøn urtedrik, der er let at dosere, og som kan holde sig frisk og lækkert længe.


Hudpleje med Biosa lotion

Biosa Lotion er en alsidig creme, der kan bruges til ansigts- og kropspleje i mange forskellige situationer. Cremen er sammensat af helt naturlige ingredienser som aloe vera, koldpressede olier kombineret med Vita Biosa, organisk MSM, E-vitamin og sheasmør. Biosa Lotion har en pH-værdi på ca. 5,0 og er derfor en hudvenlig lotion, der matcher og bevarer hudens egen pH-værdi, som helst skal være omring 5, når huden er sund og i balance. 

Du kan bruge Biosa Lotion til din daglige hudpleje, hvor den vil give huden fugt og de naturlige betingelser til at styrkes. Efter solbadning eller barbering, hvor huden er ekstra udsat og irriteret, kan Biosa Lotion give fugt, køling og hjælp til heling, ligesom den egner sig godt til irriteret, tør eller revnet hud.  

Biosa Lotion kan bruges af både mænd og kvinder, og den økologiske creme er fri for parabener og ikke testet på dyr. 


Biosa Garden - til din giftfrie have

Den naturlige urteblanding fra Biosa Garden kan bruges til at fremme populationen af mikroorganismer i jorden, hvilket vil øge både nedbrydningen af organisk materiale og frigivelsen af næring. Den øgede mikrobielle diversitet kan nemlig resultere i øget vækst og udnytte af havens mange planter, så du får en frodig og voksende have. 

Biosa Garden er økologisk og helt fri for GMO og GMO-mikroorganismer og da alle mikroorganismerne i Biosa Garden er tilladt til fødevareproduktion, kan du roligt bruge haveproduktet direkte på dine frugter og grøntsager.  

Ved jævnligt at bruge Biosa Garden kan du opleve, at jordens struktur i din have vil blive forbedret både fysisk, kemisk og biologisk og at dine planter vil få forbedret rodnet, sundhed og spireevne. 


Vaskenødder fra Biosa

Vaskenødder, sæbebær eller sæbenødder - kært barn har mange navne, men vaskenødder er dit nye miljøvenlige alternativ til vaskemiddel, skyllemiddel og vaskepulver. Vaskenødder er drøje i brug, og du lægger blot ca. 5 skaller i en lille medfølgende bomuldspose ind i tromlen på din vaskemaskine sammen med dit vasketøj. Det særlige stof, saponin, i vaskenødderne vil, ved kontakt med vand, vaske tøjet rent for skidt og snavs på samme måde som almindelig sæbe, men du vil have sparet miljøet for en masse skrappe kemikalier.  

Du kan desuden fremstille en grundsæbe af vaskenødder, som efterfølgende kan bruges til universalrengøring, håndsæbe, glasrens og meget mere. Læs meget mere om vaskenødder her! 

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.