Himalaya salt fint - 250 g
Himalaya salt fint - 250 g
I årtusinder har menneskerne i Himalaya området og i resten af Indien kendt dette krystalsalt, og de værdsætter det som en kostbar gave fra naturen. I Indusdalen, mellem de to Himalaya floder Indus og Jhelum, ligger Salt Range, et op til 500 millioner år gammelt saltbjergområde. Der, nærmere bestemt i et lille landsbysamfund i nærheden af byen Varanasi (Nordindien), bliver Biosa Himalaya Salt brudt. Derefter bliver de store saltstykker vasket med rent kildevand, soltørret, for til sidst at blive manuelt delt i mindre stykker, sigtet, malet og pakket.
Et smagfuld spisesalt:
- Biosa Himalaya Salt kan nydes som spisesalt til al slags mad og bagværk.
- Brusebad – en håndfuld fint Biosa Himalaya Salt masseres forsigtigt på den våde hud og lad det virke 1-5 minutter. Tag så et brusebad. Drik rigeligt med vand (ikke for koldt) før og efter denne behandling. Salt-brusebadet har en rensende virkning på huden.
- Solebad – til et bad med 120 liter vand bruges 1,2 kg Biosa Himalaya Salt. Saltindholdet i vandet burde svare til saltindholdet i vores blod (ca. 1 %). Den ideelle temperatur på badevandet er 37 grader og badet skal vare i 20 minutter. Efter badet duppes kroppen forsigtigt uden forudgående afskylning. Hvil i mindst 30 minutter. Solebadet fører til en dyb afspænding.
- Soleinhalering – kom 30 g Biosa Himalaya Salt i 1 liter kogende vand og inhaler dampen i 10 til 15 minutter.
- Næse- og øjenskylning – opløs 1 g Biosa Himalaya Salt (en god knivspids med top) i 100 ml lunkent vand (1 % sole). Denne opløsning er velegnet til såvel næse- som øjenskylninger.
Indhold: 250 g
Salt |
100 g |
Himalayasalt 100 %
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.