Biogan Mungbønner Ø - 750 g
Økologiske Mungbønner fra Biogan
Mungbønner har de samme anvendelsesmuligheder som linser og andre bønner. Du kan eksempelvis bruge dem i sammenkogte retter eller i friske salater. Desuden kan du riste mungbønnerne og spise dem som en sprød snack med en nøddeagtig smag.
Anvendelse:
Biogan Mungbønner lægges i blød i 10-12 timer inden brug. Hæld vandet fra og kog bønnerne i nyt vand i cirka 30 minutter. Efter kogning kan du bruge bønnerne i madlavning eller du kan vælge at marinere eller riste dem.
Forslag til spiring af bønnerne
Udover at mungbønner er velegnet til madlavning, er de også gode at spire. Efter iblødlægning tager du et dørslag, forer det med et par blade køkkenrulle og hælder bønner og vand over i det. Når vandet er løbet godt af, dækkes bønnerne helt til med køkkenrulle. Stil dørslaget på en tallerken og sæt det hele på et mørkt sted ved stuetemperatur - f.eks. i et køkkenskab. Bønnerne skal stå sådan i fem dage. 2-3 gange dagligt dyppes dørslaget med papir i koldt vand - så er de klar til at blive spist.
Indhold: 750 g
Energi |
1142 kJ / 273 kcal |
Fedt |
1,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,3 g |
Kulhydrater |
41 g |
- heraf sukkerarter |
2,9 g |
Fibre |
15 g |
Protein |
23 g |
Salt |
0,01 g |
mungbønner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.