Biogan

201 Produkt(er)

Biogan - Økologiske kvalitetsvarer

Biogan byder dig velkommen til en verden fyldt med økologisk mad i et bredt udvalg af spændende og kvalitetsbetonede fødevarer fra hele verden.

Visioner om et marked fyldt med økologi

Anders Kok blev i 1996 grundlæggeren af engrosvirksomheden Biogan, da han fik ideen om at fremstille fødevarer uden brug af hverken kemi, kunstige farver og tilsætningsstoffer, hvilket ikke var tilfældet for mange fødeprodukter på daværende tidspunkt.

Anders kok var dog en ivrig beundrer af økologi, og var derfor altid på udkig efter nye økologiske basisvarer og smagsoplevelser, når han var i ind- og udland. Hans visioner om et marked fyldt med økologi og produkter, der er skabt med omtanke ift. miljø og forbrugeren, er i dag blevet til virkelighed.

De første økologiske varer, som firmaet solgte, var kartofler, gulerødder samt mælk, men der gik ikke længe før importen af ris, pasta og tomatprodukter begyndte – Og dette blev blot starten på det økologiske eventyr.

Økologiske og hensynsfulde kerneværdier

Biogans største ønske er at forsyne os med økologiske kvalitetsprodukter i et udbud, der er så varieret og bredt, at valgmulighederne er lige så store for en økologisk forbruger, som det på nuværende tidspunkt er for en konventionel.

En af kerneværdierne i Biogan er nemlig, at man ikke blot skal lytte til kunderne, men også handle ud fra deres ønske, og således skabe de produkter kunderne efterspørger. Det tætte samarbejde mellem kunde og virksomhed har gjort at Biogan i dag kan tilbyde dig over 800 rene og lækre fødevarer!

Ikke nok med at resultaterne af hårdt og passioneret arbejde lader dig indgå i et kæmpe udvalg af økologiske mad- og drikkevarer, så er kerneværdierne i virksomheden også et godt eksempel på en hensynsfuld og professionel association:

Deres hovedfokus lyder bl.a. på:

 • Økologi; så forbrugeren kun får det bedste og reneste produkt (siden 1996)
 • Økologi til hverdagspriser
 • Kvalitet i alle led og funktioner
 • Passion for glæde og sundhed gennem rene fødevarer
 • Fairtrade i alle handelsled

Deres værdier bygger på:

 • Et grønnere miljø. Emballagen er bl.a. skabt med et øje for miljøet.
 • Større dyrevelfærd.
 • Større personlig sundhed gennem rene fødevarer.
 • Kvalitet. Biogan er både en troværdig og professionel virksomhed, hvor kvaliteten er høj i alle dele af virksomheden.
 • Udvikling. Biogan er altid på udkig efter nye og spændende produkter samt løsninger - Du/dine ønsker som forbruger er inddraget i alle processerne.
 • Retfærdighed. Fokus som lige løn og fair trade vægtes højt hos virksomheden.
 • At være imødekommende. Dette gælder både kunder og det generelle vision om et sortiment der skaber muligheder indenfor en målrettet kost - således er glutenfri samt veganske produkter også blevet inddraget.

Biogan´s emballagevalg

De fleste posevarer fra Biogan er pakket i en neutral folie, påsat en etiket. Dette er et bevidst valg, som Biogan mener giver mest tryghed for dig som forbruger men også det mest bæredygtige valg.

Med tryghed mener Biogan, at du kan se hvad posen indeholder, da det er en klar folie og du kan også nemt se, hvor meget der er i posen.
Med bæredygtighed mener Biogan, at de bruger så lidt folie som muligt og de vil gerne pakke poser med et så stort indhold som muligt, da det betyder, at de bruger et minimum af emballagen. For en pose med 1 kg produkt, vejer folien 5 til 6 gram. 

Når Biogan anvender en utrykt folie kan de desuden bruge den til forskellige produkter og skulle et produkt ophøre behøver de derfor ikke, at smide restmængden af folie væk.
Folien skal sorteres som blød plast og kan recycles.

Biogan er dit økologiske valg!

Vi leverer et bredt sortiment af Biogans økologiske kvalitetsvarer til gode priser! Sortimentet består af alt fra økologiske basisprodukter til specialiteter – noget for enhver smag og noget til ethvert behov.

Vi tilbyder bl.a. økologiske hørfrø, mandler, olivenolie og quinoa fra Biogan, og du finder desuden også et kæmpe udvalg af kolonialvarer som: rismel, kanel, pasta, nødder, tørret frugt, krydderier, tofu, eddiker og meget mere!

Dit økologiske valg starter her. Hos Med24.dk finder du vores store udvalg af Biogans kvalitetsbevidste og sunde økologiske fødevarer. Vi har udvalgt disse nøje, for at kunne tilbyde dig et sikkert og sundt valg hver eneste gang du handler hos os. Produkterne fås som altid til en god pris, og du har desuden muligheden for at få gratis fragt samt dag til dag levering. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.