Biogan Loppefrøskaller psyllium Ø - 200 g
Økologiske loppefrøskaller - perfekt til glutenfri bagning
Disse loppefrøskaller, også kaldet psyllium, stammer fra en indisk plante, som hedder Plantago Ovata. Biogan økologiske loppefrøskaller kan blandt andet tilsættes i smoothies eller bruges i madlavning. Mest populært er det at bruge dem i bagværk, specielt glutenfri bagning, da de tilføjer et højt fiberindhold og medvirker til at forhindre udtørring af brødet.
Indhold: 200 g
Energi |
798 kJ / 190 kcal |
Fedt |
0,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,1 g |
Kulhydrater |
1,7 g |
- heraf sukkerarter |
<0,2 g |
Kostfibre |
85 g |
Protein |
1,9 g |
Salt |
0,06 g |
Loppefrøskaller*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.