Biogan Sorghum hel Ø - 500 g
Økologisk sorghum i hele korn.
Sorghum er en græsart med oprindelse i Centralafrika.
Mange steder i Afrika og Asien er det den er den vigtigste kornsort til menneskeføde.
Det skyldes blandt andet, at den kan vokse i meget tørre og varme områder.
Hel sorghum har et højt indhold af mineraler og er meget alsidig i forhold til anvendelsesmuligheder.
Hel sorghum kan spises som erstatning for ris eller anvendes til dejlig smagfuld grød.
Brugsanvisning og anvendelse:
Hel sorghum spises som ris eller anvendes til grød. Det kan også poppes på samme måde som popcornmajs.
Kog evt. 3 dl vand og tilføj 1 dl sorghum. Lad det koge under låg i 50-60 minutter.
Kan indeholde spor af: Soja og lupin
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Energi |
1522 kJ / 359 kcal |
Fedt |
3,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,5 g |
Kulhydrater |
70 g |
- heraf sukkerarter |
1,7 g |
Fibre |
3,7 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,05 g |
Hel sorghum*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.