Clearspring Tamari (glutenfri) - 150ml
Økologisk og glutenfri Tamari Soya sovs fra Clearspring
Clearspring Økologisk Tamari, også kaldet Yaemon Tamari Soya er lavet ud fra en 500 gammel traditionel opskrift og er produceret i Japan efter de autentiske metoder. Sojasovsen har en fantastisk autentisk smag, som ikke kan sammenlignes med en billig sojasovs.
Den særlige fremstilling
Til at producere denne særligt gode Tamari soja anvendes økologiske sojabønner - dobbelt så mange, som ved produktionen af en almindelig flaske soja. Fremstillingen foretages ved hjælp af ældgamle redskaber, brugt i den originale opskrift. Efter produktion fermenteres og ældes væsken i store fade af cedertræ over to somre. Herefter bliver resultatet en rig, kompleks og utroligt velsmagende sovs.
En glutenfri soja
Clearspring Yaemon Tamari Soja er glutenfri! Her er forklaringen: Under fermenteringsprocess af Clearsprings Tamari, som tager imellem 18-24 måneder, nedbryder mikro-organismerne al den gluten, der findes i den tilsatte ristede bygmel. Fra starten af processen er der faktisk næsten ingen gluten, og intensive tests fra mange forskellige produktioner af Clearspring Tamari viser, at produktet er glutenfrit.
Sådan anvendes sovsen
Tamari Sojasovsen er helt fri fra mælkeprodukter, æg, laktose og gluten - tilmed er den økologisk og 100% vegansk, så absolut alle kan nyde den. Brug Tamari som dyppelse til sushi, forårsruller og andet, brug den i dressinger, wok retter, stir fry's og hvad du ellers ønsker.
Indhold: 150 ml
Energi |
415 kJ / 98 kcal |
Fedt |
0 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
8,4 g |
- heraf sukkerarter |
0,6 g |
Protein |
15 g |
Salt |
19,4 g |
sojabønner* (46%), Vand, Havsalt, Mirin* (sød ris*, vand, riskultur*)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Soyabønner
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.