Biogan Ærtekød Ø - 250 g
Ærtekød fra Biogan
Ærtekød er produceret af økologiske gule ærter.
Ærtekød har ikke megen smag, men tager smag efter de krydderier eller boullion de tilberedes i. Det kan bruges i et væld af retter blandt andet lasagne, bolognese eller mixes med grøntsager og formes til bøffer.
Ærtekød har et proteinindhold på 55g pr. 100g og et kostfiberindhold på 16g pr. 100g.
100g rå ærtekød bliver til ca. 370 g når det er tilberedt.
Tilberedning: hvis ærtekødet skal bruges til fx. en frikadelle. Kog 500 ml vand op og tilsæt en bouillonterning, kom ærtekødet i, tag gryden af varmen og lad den stå i 5 min.
Hvis du skal bruge ærtekødet i en bolognese, skal ærtekødet ikke forberedes først, men tilsættes som du ville tilsætte oksekød.
Indhold: 250 g
Energi |
1545 Kj / 367 Kcal |
Fedt |
5 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,9 g |
Kulhydrater |
17 g |
- heraf sukkerarter |
3,5 g |
Kostfibre |
16 g |
Protein |
55 g |
Salt |
0,01 g |
Gule flækærter*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.