Biogan Sojakød Ø - 250 gram
Biogan Økologisk Sojakød er et vegansk alternativ til kødstykker
Her får du Biogans økologiske sojastykker, som med fordel kan bruges som alternativ til kød, hvis du er veganer eller vegetar. Produktet er fremstillet af økologiske sojabønner, som er presset for olie og har et højt proteinindhold samt en god konsistens efter tilberedning.
Anvendelse
Ved tilberedning kan du for eksempel koge 100 g sojakød op i 300 ml vand tilsat grøntsags- eller urteboullion. Ønsker du mere smag, kan du tilføje dine favoritkrydderier. Sluk for varmen og lad det hvile i 10 minutter, hvorefter stykkerne kan anvendes i retter såsom ragout, pastasovs, gryderetter, wraps, wok og andet godt. Efter kogning svarer 100 g sojakød til 250 g kød.
OBS. Kan indeholde spor af gluten, sesam, jordnødder og nødder.
Indhold: 250 g
Energi |
1461 kJ / 348 kcal |
Fedt |
7,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
1,0 g |
Kulhydrater |
15 g |
- heraf sukkerarter |
10 g |
Fibre |
21 g |
Protein |
45 g |
Salt |
0,2 g |
sojabønner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.