Biogan Tempeh Ø 175 g
Økologisk tempeh
Tempeh er lavet af hele sojabønner som er gæret naturlig, hvor tofu er lavet af væsken fra friske sojabønner. Det minder meget om hinanden.
Fermenteringen betyder at tempeh har en fast tekstur.
Tempeh smager lidt nøddeagtigt så krydderier som karry, hvidløg, ingefær samt chili vil passe godt til tempeh.
Tempeh kan anvendes stort set som kød i velkendte retter.
Bør opbevares: Tørt og køligt - Bør sættes på køl efter åbning
Indhold 500 ml (drænet vægt 175 g)
Energi |
749 kJ / 179 kcal |
Fedt |
8 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
1,1 g |
Kulhydrater |
12 g |
- heraf sukkerarter |
1,1 g |
Protein |
17,5 g |
Kostfibre |
5 g |
Salt |
0,1 g |
Soyabønner* (80%), Vand, Rhizopus kultur
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.