A. Vogel Herbamare Urtesalt Spicy - 125 g
A. Vogel Herbamare Urtesalt Spicy baseret på fransk middelhavssalt, økologiske urter og lækker, spicy chilipeber
Med Herbamare Pikant Urtesalt kan du pifte enhver ret op! Herbamare Spicy Pikant er kendt for sin vidunderlige krydrede smag og fungerer helt perfekt som smagsgiver til marinader, pasta, pizza og simreretter med og uden kød. Du kan med fordel bruge den i stedet for almindeligt salt. Urtesaltet består af økologisk producerede urter og havsalt og indeholder hverken kunstigt antiklumpemiddel eller smagsforstærkere.
Alle urter og grøntsager bliver dyrket økologisk, og havsaltet indsamles i Camarque i Frankrig, hvor det allerfineste havsalt findes. Saltet bliver produceret i Alsace i Frankrig med afsæt i A. Vogels økologisk funderede produktionsmetoder. Det betyder, at krydderierne til saltet bliver forarbejdet indenfor 24 timer efter, de er høstet, for at bevare flest mulige smags- og indholdsstoffer. Urterne bliver findelt og blandet enkeltvist med saltet, som får lov at trække i flere måneder i store tønder. På den måde optager saltkornene saften og kraften fra urterne. De enkelte urter har forskellige trækketider, og når urtesaltene er klar, bliver de malet fint og blandet i de rette forhold, hvorved den karakteristiske smag opnås.
Egenskaber
- Urtesalt med 15 friske urter og grøntsager
- Baseret på fransk havsalt
- Giv dine retter et chilikrydret pift
Anvendelse
Anvendes efter behov for ekstra smag.
Lad dig inspirere: Vegetarisk tomatgryde med et spicy pift
Din nye go-to-simreret i efteråret eller vinteren, hvor dagene føles kortere og overskuddet er lavt. Kræver hverken ukendte ingredienser eller timevis af forberedelse. Supernem og velsmagende vegetarret!
Du skal bruge:
- 4 tomater uden skind
- 200 g friske champignon i skiver
- 150 g hakkede løg
- 2 fed hvidløg, knust
- 4 spsk. olivenolie
- 200 g fintsnittede gulerødder
- 1 spsk. Herbamare Bouillon
- 250 ml vand
- 150 g fintsnittet kål
- 4 spsk. creme fraiche
- Saft af ½ lime
- 2 spsk. oregano
- 1 tsk. Herbamare Spicy Pikant eller Herbamare Original
Sådan gør du:
Varm olien op i en gryde, og svits løg og hvidløg et par minutter. Tilføj hakkede tomater og champignon, og steg yderligere nogle minutter. Tilsæt gulerødder, Herbamare Bouillon samt vand. Lad retten simre i 10-15 minutter under låg. Tilsæt kål, og lad det simre yderligere i cirka 5 minutter. Nu tages gryden af varmen og creme fraiche, limesaft og oregano blandes i. Smag til med Herbamare Spicy Pikant urtesalt.
Indhold: 125 g.
Energi |
150 kJ / 37 kcal |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer |
0,5 g |
Kulhydrater |
7,0 g |
- heraf sukkerarter |
1,0 g |
Protein |
1,0 g |
Salt |
89,6 g |
Jod |
600 µg - 400% |
- RI ikke fastlagt.
Havsalt (88,9%), Chilipeber (3.1%), Sort peber, selleri, Porre, Karse, Løg, Purløg, Løvstikke, Persille, Hvidløg, Peberod, Basilikum, Merian, Rosmarin, Timian, Kelp (0,4%)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.