Sukrin Chiabrød - 250g
Brødmix m. Chia
Nu kan du lave et glutenfrit brød uden æg med kun 1,4 gram kulhydrat pr. skive.
Brødet er uden æg, mælk, gluten, gær, sukker og soja.
Brødmixen skal kun mixes med vand.
Smagen er så tæt på almindeligt lækkert grovbrød, at det næsten er for godt til at være sandt.
Brødet holder sig frisk og saftigt i flere dage og egner sig til nedfrysning. Skær brødet ud, før du fryser det. Så kan du nemt optø de enkelte skiver på brødristeren, når du har lyst til en mad.
Brugsanvisning:
Brødmixet blandes med 3 dl vand. Rør blot godt rundt, ingen æltning nødvendig. Lad dejen hvile i 5 min. og form derefter brød eller boller med fugtige hænder. Bages ved 200 grader i 60 minutter (brød) eller ca. 25 minutter (boller).
Afkøles på rist
Energi |
692 kj /169 kcal |
Fedt |
8,9 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,7 g |
Kulhydrater |
3,3 g |
- heraf sukkerarter |
0,6 g |
Fibre |
19 g |
Protein |
9,6 g |
Salt |
0,4 g |
Sukkerroefibre, Cikoriefiber, Pulveriserede psyllium loppefrøskaller (plantago ovata), Ærtefibre, Majsstivelse, resistent stivelse, Solsikkefrø*, sesamfrø*, Hørfrø, Ærteprotein, Erythritol, Chiamel, Natriumkarbonat, difosfat, Kaliumklorid, Natriumklorid
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Sesam
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.