Sukrin Proteinbrød - 220 g
Brødmix med havre og sesam
Nu kan du nemt og hurtigt bage et lyst brød uden hverken soja, gluten, hvede eller gær.
Brødet får en god, neutral smag og indeholder ingen hele frø eller kerner. Der er brugt mel fra sesamfrø, mandler og havre.
Brødet kan laves med vand, mælk, kvark eller et andet mejeriprodukt. Det holder sig frisk og saftigt i flere dage og egner sig godt til frysning.
Brugsanvisning:
Tænd ovnen på 175 grader. Bland posens indhold med 4 dl vand (kan erstattes af mælk, yoghurt, cremefraiche osv.). Lad dejen hvile i fem minutter og form derefter til brød eller rundstykker med våde hænder. Bag ca. 60 min. midt i ovnen (rundstykker: 20-25 min.). Opbevar brødet i køle-/svaleskab.
Indhold: 220 g
Energi |
576 kJ / 138 kcal |
Fedt |
5,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,9 g |
Kulhydrater |
3,9 g |
Fibre |
7,5 g |
Protein |
15,4 g |
Salt |
1,3 g |
Sesammel, mandelmel, Havremel (glutenfri), Æggepulver, Fiber (psyllium, ærter), Ærteprotein, Sødestof: erythritol (sukrin), Hævemiddel: bikarbonat, difosfat), Mineralsalt: natriumklorid, kaliumklorid
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.