Tjois Guargummi Ø - 100 g
Tjois Guargummi - bindemiddel til glutenfrit bagværk
Guargummi er et kulhydrat pulver, der kan bruges som bindemiddel, fortykningsmiddel og stabilisator i glutenfrit bagværk, som brød og kage. Det bidrager til ekstra struktur til dejen, da glutenfri dej ikke har et naturligt glutennetværk. Det tilfører elasticitet og modvirker at glutenfri bagværk ikke smuldre i lige så stor grad som normalt. Guargummi er udvundet af frøene fra bælgplanten guar.
Anvendelse:
Doseringsmængden står bag på posen og afhænger af hvilken type bagværk du skal bage. Pulveret skal blandes med melet inden der tilsættes væske.
Oplagt til småkage, da du vil få en sprød og knasende småkage.
Indhold:
100 g
Energi |
762 kJ / 181 kcal |
Fedt |
1,0 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,1 g |
Kulhydrat |
0,0 g |
- heraf sukkerarter |
0,0 g |
Kostfibre |
80,0 g |
Protein |
5,0 g |
Salt |
0,2 g |
Guargummi*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.