Biogan Couscous Boghvede Ø - 500 g
Cous cous af boghvede
Boghvede stammer oprindeligt fra central asien, den blev bragt til Europa i det sekstende århundrede. Boghveden trives på grund af dens tilpasningsevne til højder og kølige klimaer. Boghvedemel mikses med vand, hvorefter de små fine gryn laves under tryk, derefter dampes og tørres disse.
Couscous spises som tilbehør, i salater eller som hovedret iblandet sauterede
grøntsager.
Indhold: 500 g
Energi |
1546 Kj / 365 Kcal |
Fedt |
2,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,4 g |
Kulhydrater |
76 g |
- heraf sukkerarter |
0,1 g |
Kostfibre |
6,1 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,01 g |
Økologisk Boghvede
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.