Urtekram Perlespelt Ø - 400 g
Perlespelt har et gyldent skær og en fin, nærmest nøddeagtig smag.
Spis perlerne både kolde og varme. F.eks. i salater, sammenkogte retter, supper og som tilbehør til varme retter. Hele, polerede økologiske kerner er solid, rustik mad med dybe rødder i den europæiske bondekost. Traditionen videreføres nu i det nye, nordiske køkken, hvor perlerne er med helt fremme i gastronomiens forreste rækker.
Anvendelse:
Skyl perlerne i lunkent vand (det forhindrer skum ved kogning). Koges 15-20 min. i rigeligt, letsaltet vand. Hæld overskydende vand fra, og server perlerne.
Energi |
1490 kJ / 350 kcal |
Fedt |
2,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,2 g |
Kulhydrater |
64 g |
- heraf sukkerarter |
1,7 g |
Fibre |
8,4 g |
Protein |
14 g |
Salt |
0,01 g |
Speltkerner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
spelt
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.