Biogan Speltkerner Ø - 400 g




Biogan økologisk Speltkerner - en god kilde til proteiner
Disse speltkerner fra Biogan er spelt, der er høstet tidligt, mens kernerne er umodne. Herefter tørres og varmes kernerne i en ovn, hvor de får en pikant, sødlig og let røget smag. Speltkernerne er en god kilde til proteiner, da de indeholder 12 g proteiner pr. 100 g, derudover er de rige på fibre, da de indeholder 9 g fibre pr. 100 g.
Speltkerner kan bruges som erstatning for ris eller pasta, men er også velegnet i en lækker salat. Du kan også lave en skøn rissotto med speltkernerne.
Opskrift til speltkerner (4 personer):
- Skyl speltkernerne og kog kernerne med vand, olie og salt i 40-45 minutter
- Anvend 250 g speltkerner til 600 ml vand
- Tilsæt ½ tsk. salt og 2 spsk. olivenolie
Indhold: 400 g.
Energi |
1453 kJ / 347 kcal |
Fedt |
2,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,4 g |
Kulhydrat |
63 g |
- heraf sukkerarter |
0,8 g |
Kostfibre |
8,8 g |
Protein |
12 g |
Salt |
0,01 g |
Speltkerner (Grünkern)*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.