Biogan Røde ris Ø - 500 g
Berig din madlavning med en lækker nøddeagtig smag fra røde ris
Biogan økologiske røde ris har et højt næringsindhold og er blandt andet rige på antioxidanter og B-vitaminer. Risene får sin røde farve fra en gærsvamp, Monascus purpureus, som har groet på risenes skal. Røde ris har i mange asiatiske lande været brugt til fremstilling af risvin, smagstilsætning til og konservering af fisk og kød. De gamle kinesere var også overbeviste om, at den røde ris fremmede blodcirkulationen.
Anvendelse:
Røde ris har en let nøddeagtig smag, der er rigtig lækker som tilbehør til forskellige retter. Biogan Røde ris er desuden dekorative i salater eller blandet sammen med hvide ris. Risene skal koges i cirka 35 minutter i forholdet 1 del ris til 2 dele vand.
Indhold: 500 g
Energi |
1501 kJ / 359 kcal |
Fedt |
3,0 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,6 g |
Kulhydrater |
73 g |
- heraf sukkerarter |
0,9 g |
Fibre |
4,0 g |
Protein |
8,0 g |
Salt |
0,01 g |
Røde ris*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.