Trevijano Svampe Risotto - 280 g
Trevijano Svampe Risotto - 280 g
Denne risotto med svampe fra Trevijano er lavet med ris, boletus svampe, løg, gulerod og squash. Risottoen er hurtig og nem at tilberede, og er derfor god i en travl hverdag.
Tilberedning:
- Opvarm 2 spsk. olivenolie i en gryde og tilsæt pakkens indhold. Rør det godt sammen i 1 minut.
- Tilsæt 7 g salt og evt. 50 ml hvidvin, og lad det dampe af.
- Tilsæt ca. 750 ml varmt vand lidt efter lidt under omrøring, indtil du opnår en glat og "al dente" konsistens (dette sker ved middelvarme i ca. 25 minutter).
- Tag gryden af varmen og tilsæt evt. parmesanost.
- Velbekomme!
OBS. for én person er mængderne ca. 95 g risblanding og 300 ml vand.
Indhold: 280 g.
Energi |
1475 kJ / 348 kcal |
Fedt |
0,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,2 g |
Kulhydrater |
74,6 g |
- heraf sukkerarter |
6,4 g |
Protein |
7,6 g |
Salt |
0,14 g |
Ris, Svampe (Boletus), Løg, Gulerødder, Courgette
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.