Trevijano

4 Produkt(er)

Hvad er Trevijano?

Trevijano er et spansk mærke, der blev stiftet tilbage i 1860 i den spanske region Rioja. Trevijano specialiserer sig inden for convinience produkter, som er nemme og hurtige at tilberede. De har særligt fokus på at inkorporere tørrede grøntsager i deres retter, så alle kan finde et sundt alternativ. Trevijano har bl.a. mange risottoer med forskellige smage, så alle kan finde netop den, de bedst kan lide. Convenience produkter er kendt for at være nemme og hurtige at tilberede, og hvor du selv kun skal tilføje lidt vand og krydderier. Trevijano bestræber sig på at lave rene produkter, som ikke indeholder nogen former for tilsætningsstoffer.

Produkterne fra Trevijano

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af de mange lækre convinience produkter fra Trevijano. Vores udvalg hos Med24.dk består bl.a. af:

  • Trevijano Karry Ristotto – 280 g
  • Trevijano Svampe Risotto – 280 g
  • Trevijano Maroccan Cous Cous – 300 g
  • Trevijano Paella & Grøntsager - 280 g

Køb de lækre og smagfulde risottoer fra Trevijano nemt og billigt hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.