Biogan Udon Nudler Ø - 250 g
Økologiske udon nudler
Udon nudler kommer oprindeligt fra Japan, hvor det har været en basisingrediens i århundreder.
Udon er en tyk nudel lavet af hvedemel, og den kan tilberedes på mange måder, heraf kan den både serveres kold og varm.
De er desuden gode til wokretter og fyld i supper samt som tilbehør til bl.a. orientalske retter.
Biogan´s nudler er produceret i Frankrig.
Tilberedning: Du skal bruge så meget vand, at nudlerne har plads til at bevæge sig rundt i vandet.
Vær sikker på, at vandet koger, inden du kommer nudlerne i vandet. Koges i 3-5 minutter indtil nudlerne er al dente.
Indhold: 250 g
Energi |
1460 Kj / 344 Kcal |
Fedt |
1,09 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,22 g |
Kulhydrater |
69 g |
- heraf sukkerarter |
1,77 g |
Kostfibre |
5 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,02 g |
Fuldkornshvedemel* 50%, hvedemel (50%)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.