Diet Food Shirataki spaghetti glutenfri - 200 g
Shirataki spaghetti glutenfri - 200 gr.
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Shirataki spaghetti kan anvendes i alle retter, og skal blot varmes, da de ikke ændrer konsistens.
Brugsanvisning: Skyl dem under varmt vand og varm dem i kogende vand eller lynsteg dem i en wok.
Opbevares tørt og køligt.
Indhold. 200 g
Energi |
2,7 kJ / 6,4 kcal |
Fedt |
0 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
0,5 g |
- heraf sukkerarter |
0 g |
Kostfibre |
4,5 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |
Konjak fiber (glucomannan), Vand, E526 calciumhydroxide
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.