Superfruit Coconut sugar kokos sukker Ø - 500 gr
Lækkert økologisk kokosukker fra Superfruit - perfekt erstatning for almindelig sukker!
Superfruit tilbyder en Kokossukker, som har et lavt glykæmisk indeks, og en frugtagtig smag, som gør den super lækker som erstatning for brun farin og rørsukker.
Kokossukker udvindes af saften fra kokospalmens blomster, som dyrkes økologisk og indsamles på en skånsom måde, så al næring bevares i produktet. Saften gøres til en sirup og tørres til det bliver til sukker - en helt naturlig fremstilling uden tilsætningsstoffer.
Fordele ved kokossukker
Hvad der gør kokos sukker specielt er, at det har et meget lavt Glykemist Index (GI), hvilket betyder, at det tager længere tid at fordøje end almindeligt sukker, og giver derfor en mere jævn blodsukker. Kokos palmesukker har en GI på omkring 35, hvilket kan sammenlignes med for eksempel sukkerrør, hvis GI er omkring 68. Kokos palmesukker er også rigt på mineralindhold såsom kalium, magnesium, zink, jern, og indeholder flere typer af B-vitaminer og vitamin C.
Anvendelse
Kokossukker kan anvendes som en perfekt substitution for almindelig sukker i de fleste tilfælde, idet det har en rund smag, en helt naturlig sødme og en konsistens som rigtig sukker. Brød sukkeret i bagværk, desserter, i kaffen eller i hvad du ellers ønsker!
Du kan for eksempel prøve denne udsøgte opskrift på lækre chokoladepraliner med kokossukker og andre produkter fra Superfruit!
Luksus-chokoladepraliner med palmesukker og tranebær - fugdy og dekadente snacks!
Du skal bruge:
Til praliner:
- 200g mørk chokolade (70%)
- 100g smør
- 3 æg
- 1 spsk Superfruit Kokossukker
- 50g hele valnødder
Til Dekoration:
- 100g mørk chokolade (70%)
- Superfruit Tranebær
- Superfruit Cacao Nibs
- Græskarkerner eller andre lækre nødder
Ovnen sættes på 175 grader. Skær chokoladen til pralinerne i stykker og smelt sammen med smørret over et vandbad. Bland de hele valnødder i. Pisk æg og sukker luftigt, og vend chokolademassen heri. Hæld ned i en smurt bageform og bag pralinerne i 20 minutter. Lad massen køle - gerne natten over. Skær kagen i små stykker og vend i smeltet mørk chokolade. Pynt med tørret frugt og andet. Opbevar stykkerne på køl, og servér når du vil!
Indhold: 500g
Energi |
1682 kJ / 400 kcal |
Fedt |
1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,6 g |
Kulhydrater |
95 g |
- heraf sukkerarter |
73 g |
Fibre |
4,1 g |
Protein |
0,8 g |
Salt |
0,6 g |
Kalium |
717 mg |
Calcium |
257 mg |
kokospalme sukker*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.