Superfruit

Superfruit er en innovativ helsevirksomhed, hvor du finder masser madvarer som bær, frugter og planter, der kan supplere din kost. Alle produkter er helt uden tilsætningsstoffer. Læs meget mere om det fantastiske brand her! 

Alt om Superfruit 

33 Produkt(er)

Bag om Superfruit

Superfruit er altid på forkant med de nyeste trends og opdagelser indenfor frugt og grøntsager. Superfruit producerer fødevarer, der er rig på antioxidanter, mineraler og vitaminer.

Brandet Superfruit har specialiseret sig i frugt og bær. I det store sortiment kan du finde kendte såvel som ukendte madvare, hvorfor du nemt kan udforske nye smage. Har du f.eks. prøvet Superfruits cacao nibs på din skyr eller brugt de hvide morbær i din salat? Udvid din horisont og prøv en af de mange Superfruit-produkter! 


Superfruits sortiment – stort udvalg!

Det kan være svært at vælge hvilke Superfruit-produkter, du skal købe, når der er så mange spændende og lækre varianter at vælge i mellem. Du kan blive lidt klogere på de forskellige produkter her.  

Superfruit Pulver

Vil du give din smoothie, skyr eller juice et ekstra  smag? Prøv en af de mange slags pulver fra brandet. Du finder bl.a. Superfruit Spirulina, Acai-pulver, Matcha-pulver og økologisk rødbedepulver. Brandet har desuden udviklet pulver som Superfruit Super Booster V1.0 Greens Pulver, der hjælper dig med nemt at opnå den anbefalede mængde frugt og grønt. 

Superfruit Bær

Superfruit har et af de største udvalg af tørrede bær på markedet. Du finder alt fra de hypede Superfruit Gojibær til de gyldne ananaskirsebær. Brug de tørrede bær i salater, til din morgenmad eller som en let og lækker snack i løbet af dagen.  

Superfruit Snacks

Udover bær og pulver finder du også chiafrø, snacks og tilbehør som tigernødder, agavesirup og kokosmel kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Fælles for de mange snacks er, at de er lavet af nøje udvalgte ingredienser. 


pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.