MGO Manukahonning 100+ - 250 g
Manuka Honning 100+
MGO® Manukahonning 100+ indeholder mindst 100 mg/kg af Methylglyoxal. Det kommer fra New Zealand og er resultatet af en unik interaktion mellem bier og Myrteplanter.
Manukahonning er kendt for sin unikke smag og anerkendes over hele verden. Det unikke ved Manuka honning er at det indeholder det bioaktive stof Methylglyoxal (MGO)
- CMH certificeret
- MGO +100 svarer til UMF 6
Indholdet af methylglyoxal er blevet testet i et uafhængigt britisk laboratorium i henhold til ISO 17025 standard, som garanterer kvaliteten af honning. Manukahonning kan tages som en del af en afbalanceret kost eller som et naturligt sødemiddel i mad og varme drikke. Jo højere værdien af Manukahonning på MGO / UMF skalaen er, desto større er honningens antibakterielle virkning.
Denne serie fra MGO Manukahonning findes i 4 forskellige styrker
MGO 100+
MGO 300+
MGO 450+
MGO 600+
På UMF-skala svarer MGO 100+ til en værdi på 6.
Ingredienser:
100% Manuka Honning
Næringsindhold | Pr. 100 g. | Pr. portion 15 g. |
---|---|---|
Energi | 1375 Kj / 329 Kcal | 206 Kj / 49 kcal |
Fedt | <0,1 g | <0,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | <0,1 g | <0,1 g |
Kulhydrater | 78,5 g | 11,78 g |
- heraf sukkerarter | 76,2 g | 11,43 |
Protein | 0,2 g | 0,03 g |
Salt | 8 mg | 0,2 mg |
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.