Mgo Manukahonning 450+ - 250 g
Manuka Honning 450+
MGO® Manukahonning 450+ garanterer et minimumsindhold på 300 mg/kg Methylglyoxal. Denne honning, som stammer fra New Zealand, er skabt gennem en særlig samspil mellem bier og Myrteplanter.
Manukahonning er berømt for sin særprægede smag. Det, der gør Manuka honning speciel, er dens indhold af det bioaktive molekyle Methylglyoxal (MGO).
- CMH certificeret
- Mindst 450mg/kg Methylglyoxal
Indholdet af methylglyoxal er blevet testet i et uafhængigt britisk laboratorium i henhold til ISO 17025 standard, som garanterer kvaliteten af honning. Manukahonning kan tages som en del af en afbalanceret kost eller som et naturligt sødemiddel i mad og varme drikke. Jo højere værdien af Manukahonning på MGO / UMF skalaen er, desto større er honningens antibakterielle virkning.
Denne serie fra MGO Manukahonning findes i 4 forskellige styrker
MGO 100+
MGO 300+
MGO 450+
MGO 600+
Ingredienser:
100% manuka honning.
Næringsindhold | Pr. 100 g. | Pr. portion 15 g. |
---|---|---|
Energi | 1375 Kj / 329 Kcal | 206 Kj / 49 kcal |
Fedt | <0,1 g | <0,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | <0,1 g | <0,1 g |
Kulhydrater | 78,5 g | 11,78 g |
- heraf sukkerarter | 76,2 g | 11,43 |
Protein | 0,2 g | 0,03 g |
Salt | 8 mg | 0,2 mg |
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.