Sukrin sødemiddel Ø - 400 g
Økologisk kaloriefrit alternativ til sukker
Sukrin er et sødestof til bordbrug. Brug det hvor du ellers vil anvende sukker.
- indeholder nul kalorier
- skader ikke tænderne
- smager og ser ud som sukker
- naturlig oprindelse
Sukrin er lavet på basis af erythritol. Sukrin indeholder ingen kalorier der indgår i kroppens energiomsætning.
Sukrin bliver fremstillet ved en naturlig gæringsproces (fermentering), hvor man bruger druesukker som råstof. Man bruger samme metode, når man laver f. eks. vin eller ost. Erythritol findes også i naturen i bl.a. pærer, meloner og spisesvampe.
Sukrin har et lavt energiindhold (0 kcal/100 gram). Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, begrænser stigningen i blodsukkerniveauet i forhold til sukkerholdige fødevarer. Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne.
Energi |
0 Kj / 0 Kcal |
Fedt |
0 g |
- heraf umættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrat |
100 g |
- heraf sukkerarter |
0 g |
Kostfibre |
0 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |
Erytritol
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.