Nicorette mod rygestop


At stoppe med at ryge er en af de mest fantastiske ting, du kan gøre for dit helbred. Men det er også en af de mest udfordrende. Det er derfor, Nicorette® tilbyder en række forskellige produkter, information og rådgivning, som kan give dig den støtte og motivation, du har brug for, for at holde fast i dit rygestop. Nicorette lindrer rygetrang og abstinenser ved rygestop og fås bl.a. som sugetabletter, plastre, mundspray, tyggegummi og inhalator. Find det produkt der passer til dig og dit behov.

Hjælp til dit rygestop | Sådan virker Nicorette | Start rygestoppet | Hvilket produkt passer til dig? | Hvor er Nicorette billigst?

31 Produkt(er)

Hjælp til rygestop med Nicorette

Har du det der skal til, for at tage kampen op mod din rygeafhængighed? Med den motivation, viljestyrke og Nicorette ved din side, kan du nu være med til at overvinde din svaghed for nikotin! Færre danskere ryger end tidligere, men det kan stadig være en stor mental og fysisk overvindelse at gennemføre et rygestop.

Nicorette er godkendt til tobaksafvænning og rygereduktion, og er med dig hele vejen i din kamp mod et permanente nej tak til røg! Ifølge forskning fordobler du sågar dine chancer for rygestop ved hjælp af Nicorette produkterne, der hurtigt bliver din største støtte, når nikotintrangen presser sig på. Med hjælp fra Nicorette kan du tage første skridt på vejen til en sundere livsstil uden rygning.Sådan virker Nicorette

Der er mange ting i hverdagen, som kan fremkalde din rygetrang. Mange har for vane at ryge på bestemte tidspunkter: Det kan være inden arbejde, i frokost pausen eller når du har fået fri. Mange rygere oplever også rygetrang, hvis de er stressede, kede af det eller har meget at holde styr på. Ved hjælp af Nicorette får du muligheden for dulme trangen og i stedet fokusere på hverdagens vigtige gøremål - og mest af alt din sundhed.

Når du begynder din rejse mod et permanent rygestop, vil Nicorette være den støtte, der hjælper din krop med at vænne sig til et lavere niveau af nikotin, helt indtil trangen er forsvundet. Følges anvisningerne korrekt har dokumentation, ifølge Nicorette, vist at nikotinsubstitution fordobler chancerne for effektivt rygestop. 

Et rygestop efter dine egne principper!

Det er langt fra er nemt at kvitte smøgerne, men i samarbejde med Nicorette har du muligheden for at stoppe efter dine egne betingelser og behov for nikotin. Nicorette fås både som plastre, sugetabletter, tyggegummi med mere! Du kan finde netop det produkt, du mener matcher dine behov.

Behandlingen varer omkring 6 måneder. Enkelte vil have brug for længere tid – dog må man ikke bevæge sig over 12 måneder. Forbered dig på rygestoppet - kom godt i gang!

Selvom Nicorette kan være en stor hjælp til dit rygestop, er det stadig en god idé at forberede dig mentalt på denne store ændring i dit liv. At tøjle trangen er en stor udfordringen for mange. Du bør være bevidst om, hvilke situationer du ofte befinder dig i, når du ryger, samt hvilke ting, der påvirker din trang til at ryge. 

Det kunne blandt andet være pausen med dine kollegaer, når du føler dig stresset eller, når du fester med vennerne. Løsningen lyder nu ikke på at sløjfe de sociale bånd. Isolerer du først dig selv fra sociale sammenhænge i frygt for at falde i, kan du risikere at opleve en større trang til at ryge. Tilvælg derfor sjove og rare oplevelser i din hverdag. Har du opbakning fra din omgangskreds, skal du blot være forberedt på, at du i disse situationer kan have særligt behov for at tilrettelægge indtaget af dit Nicorette produkt.

Hvornår plejer du at ryge?

Er det for svært at være med til fest eller sidde på café uden at ryge i den første tid? Måske er det nødvendigt helt at bryde med vanerne i starten, for at lindre nikotintrangen og abstinenserne hvor de er værst. Sørg for ikke at gå med udenfor til en fest eller i rygepausen på job, vælg restauranter og caféer hvor man ikke må ryge eller få hjælp fra dine venner til at undgå fristende situationer. Når abstinenserne senere i forløbet ikke presser sig lige så meget på, kan du afprøve, om det er muligt for dig at være i en situation, hvor du normalt ikke ville takke nej til en cigaret.

I rygepausen eller andre situationer hvor du ville ryge, kan du med stor fordel anvende et Nicorette tyggegummi til at lindre behovet for nikotin. Din viljestyrke og Nicorette må da gå hånd i hånd, førend du kan nå dit mål. Det er ikke nemt, men vi ved, at du kan, lige såvel som du ved, at du kan!  Find det perfekte Nicorette produkt til dit rygestop

Det er vidt forskelligt hvilket Nicorette produkt, den enkelte foretrækker at benytte. Man kan med stor fordel anvende en kombinationsbehandling, hvor eksempelvis depotplaster kombineres med sugetabletter, nicorette mundehulespray eller inhalator. Find det rette produkt til dit rygestop her! Nedenfor kan du læse omkring de forskellige produkter:

Nicorette Quickmist: Ved hjælp af 1-2 pust med Nicorette mundspray kan du lindre nikotintrangen og abstinenserne efter få sekunder (omkring 60 sek). Vi har ofte rabat på Nicorette Quickmist sammenlignet med andre forhandlere.

Nicorette Tyggegummi: Man anvender 1 stk. tyggegummi ved rygetrang eller i bestemte tidsintervaller. Kan bl.a. fås med smag af fruit, fruitmint, freshmint og meget mere. Nicorette Tyggegummi kan fås med 2 mg og 4 mg nikotin.

Nicorette Sugetabletter: Fås i forskellige varianter – Blandt andet som Nicorette Microtab samt Nicorette Cooldrops med forskellig smag. Mens microtabs ca. anbringes under tungen hver time anvendes 1 sugetablet ved rygetrang. Det brede udvalg af smage indeholder sugetabletter med mint, frugt mm.

Nicorette Plaster: Plasteret påsættes om morgenen og fjernes ved sengetid – ca. 16 timer efter. Udvalget af plastre er stort, og du finder doser fra 10 mg til 25 mg alt efter behov.

Nicorette Inhalator (inhaler): Behovet er individuelt. Der tages op til 6-12 nikotinpropper om dagen med enten dybe inhalationer eller konstant sugen i nogle minutter. Du finder pakninger med 18 og 32 stk. Hos Med24.dk finder du gode priser på Nicorette Inhalator.

Nicorette Microtab tabletter:  Nicorette microtab er til dig, der vil komme din rygetrang til livs på en diskret måde. Hver tablet frigiver 2 mg nikotin, som optages gennem mundens slimhinder - så når rygetrangen melder sig, tager du blot en microtab og lader den opløse sig under din tunge.

Nicorette næsespray: Doseringen afhænger af ens tidligere tobaksforbrug. Der tages 1 pust i hver næsebor, når der opleves rygetrang. En enkel pakke indeholder 200 doser. Nicorette spray mod rygestop kan ofte købes med rabat hos Med24.dk

Produktoversigt for Nicorette

Læs altid indlægssedlen

Du bør som udgangspunkt tale med din læge inden, du påbegynder behandling med Nicorette. Nogle produkter anvendes indenfor bestemte perioder, tidsrum og ifølge bestemte anvisninger. Der kan være forskellig dosis, allergireaktioner m.m. der skal tages højde for. Derfor bør du altid læse indlægssedlen grundigt inden brug.

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige produkter indeholder forskellige mg nikotin! 

Nicorette bivirkninger

De eventuelle bivirkninger kan være forskellige fra produkt til produkter og fra person til person. Der kan ske en række bivirkninger som irritation i halsen ved brug af mundhulespray samt tyggegummi. Øvrige symptomer og bivirkninger, der kan forekomme, kan ligeledes læses på pakningen eller indlægssedlen.  

Nicorette til gravide og ammende

Gravide og ammende kvinder vil udsætte fosteret eller barnet for større risiko ved rygning end ved brug af Nicorette. Som udgangspunkt bør du tale med din læge om begge dele i forbindelse med graviditet.  Alt til rygestop hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du billige rygestop produkter, som du også ville kunne købe på apoteket. Vores konkurrencedygtige priser er blandt de billigste på Nicorette, hvilket bl.a. betyder at prisen her er lavere end hos diverse online apoteker. Vil du se flere produkter til rygestop eller læse mere om emnet? Vores store tema om rygestop indeholder masser af gode råd og hjælp til at overvinde din rygetrang. Du kan også se alle håndkøbslægemidler til rygestop, der bl.a. indeholder produkter fra Nicotinell

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.