Biogan Sorghum Mel glutenfri Ø - 1 kg
Sorghum mel
Sorghum er en græsart, som oprindeligt stammer fra Centralafrika.
Sorghummel har et højt indhold af mineraler og er i store dele af Afrika og Asien den vigtigste kornsort til menneskeføde.
Dette skyldes blandt andet, at den kan vokse i meget tørre og varme områder.
Sorghummel er et glutenfrit mel, hvilket betyder, at indholdet af gluten ikke overskrider 20 mg pr. kg.
Det glutenfrie mel er velegnet til bagning af særligt brød, kager og tærtebunde.
Æg, olie eller andet fedtstof kan med fordel tilføjes ved bagning for at forbedre strukturen i dejen.
Indhold: 1 kg
Energi |
1645 Kj / 389 Kcal |
Fedt |
3 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
74 g |
- heraf sukkerarter |
0,4 g |
Kostfibre |
9 g |
Protein |
12 g |
Salt |
0,01 g |
Sorghum Mel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.