Aurion Sorghum mel Ø - 600 g
Aurion Økologisk fuldkorns sorghum mel er naturligt fri for gluten, så melet er især velegnet til bagning af glutenfri brød og kager.
Aurions Sorgum mel er økologisk dyrket. Sorgum er fra naturens side fri for gluten. Sorghum er en af de gamle kornsorter, som for ganske nylig er blevet introduceret i Danmark. Sorghum kaldes også durra og tilhører græs-familien. Planten vokser i Sydeuropa, Afrika og i Asien og er meget resistent over for tørke. Aurion importerer økologisk sorghum fra Italien. Planten er fiberrig, men også glutenfri, og sorghum mel er derfor særdeles velegnet til bagning af glutenfri brød, kager, tærtebunde, m.m.
Anvendelse:
Sorghum mel kan eventuelt blandes med andre glutenfri meltyper eller
blandes med ikke-glutenfrie meltyper for at reducere gluten-indholdet.
Melet kan erstatte rismel og hirsemel i opskrifter.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt. Opbevares ikke sammen med stærkt lugtende varer.
Indhold: 600 g
Energi |
1520 kJ / 363 kcal |
Fedt |
3,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,5 g |
Kulhydrater |
69,7 g |
- heraf sukkerarter |
1,7 g |
Kostfibre |
3,7 g |
Protein |
11,1 g |
Salt |
0 g |
Sorghummel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.