Aurion

66 Produkt(er)

Hos Aurion er det et mål at skabe balance i naturen og i mennesker.

Det gør de ved at producere ernæringsrigtige produkter, af biodynamiske og økologiske råvarer.

Aurion arbejder ud fra 6 fokusområder:

Sundhed:
Aurion vægter sundhed meget højt og derfor er deres produkttilgang ganske enkel. De bruger ikke tilsætningsstoffer, ingen enzymer samt ingen farvestoffer i deres produktion af brød. Selve forarbejdnings- og formalingsprocessen betyder, at der ikke frasigtes ret meget fra kornet. Det gør, at de bevarer så meget af nærings-indholdet som muligt. Der arbejdes nænsomt med formalingsprocessen, hvilket også er med til at bevarer så meget protein som muligt.
Produkterne er ernæringsrigtige og de smager fantastisk godt.

Innovation:
Der arbejdes altid på at udvikle og afprøve nye produkter og teknikker. Dette har siden starten i 1974 været drivkraften bag Aurion. "Begejstring er trods alt det vigtigste, når man vil lave nyskabelse" Jørn Ussing Larsen.

Miljø og Energi:
Al strøm der anvendes ved Aurion kommer fra vindmøller, vandet opvarmes af solenergi, og alle motorer er tilpasset så der anvendes så lidt energi som muligt. I stokerfyret fyres der udelukkende med kornaffald og derved sparer de ca 40-50 tons olie om året. Aurion har gjort det til en mærkesag at værne om miljøet og har endda vundet Nordjyllands amts miljøpris for deres fantastiske indsats.

Korn og dyrkning:
Aurion går ikke på kompromis med kvaliteten af kornet, som er det centrale i deres produktion. De arbejder hårdt på at have et tæt samarbejde med deres avlere, og de har avlere de handler med på 3 generation. De har et avlerkorps som består af 50 avlere som er fordelt over hele Danmark. Størstedelen af avlerne er danske og faktisk går 80-90 % af alt biodynamisk korn i Danmark til Aurion.

Møllen:
Siden 1984 har Aurion haft deres eget mølleri samt renseri på matriklen i Hjørring. De anvender 14 stenkværne, hvilket betyder at alt deres mel er stenformalet og derved meget aromatisk. Mølleriet er meget kompleks. De varetager håndteringen af 23 kornsorter som alle kræver hver deres behandling i forhold til rensning og formaling. Behandlingen af kornsorterne foregår meget nænsomt, og grundet den måde kornet formalet på er grunden til at Aurion`s produkter skiller sig ud fra mængden.

Værdierne:
Aurion er grundlagt i 1974 af Jørn og Inger Ussing Larsen, to ildsjæle der begge brænder for at skabe balance mellem natur og mennesker. Jørn og Inger mødte hinanden i 1973 og delte interessen for det biodynamiske, men på daværende tidspunkt var der ikke et stort udbud på markedet. Dette var grundstenen til Aurion. Der arbejdes ud fra en grundlæggende ide om ansvarlighed overfor mennesker og natur og kærligheden til gode råvarer, høj ernæringsmæssig og smagsmæssig kvalitet af produkterne samt nytænkning og balance mellem naturen og mennesket.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.