Clearspring Fusilli med grønne ærter og quinoa Ø - 250 g
Glutenfri, økologiske og veganske pastaskruer fra Clearspring med grønne ærter og quinoa
Clearspring har fremstillet lækre pastavarianter til dig, der ikke spiser gluten, som tilfører masser af proteiner og fibre til dine retter.
Det veganske og glutenfri pasta er fremstillet på økologisk mel fra grønne ærter og hvid quinoa som kun er blandet op med vand, så produktet hverken indeholder animalske produkter eller uønskede tilsætningsstoffer. Ingredienserne sikrer en lækker smag, samt en god tekstur og mæthed til dine retter. Prøv Clearsprings glutenfri pastavarianter - fordi alle fortjener lækker pasta!
Anvendelse
Hæld 80 g pasta i kogende vand, og lad det koge i cirka 6 minutter for den perfekte al dente konsistens. Dræn herefter for vand og server straks! Du kan bruge pastaen præcis som du bedst kan lide - for eksempel med din favorit-sovs eller i en lækker kold pastasalat med dit yndlingstilbehør.
Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.
Indhold: 250 g
Energi |
1463 kJ / 346 kcal |
Fedt |
2,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,4 g |
Kulhydrater |
56 g |
- heraf sukkerarter |
2,8 g |
Fibre |
7,2 g |
Protein |
21 g |
Salt |
0,02 g |
Grøn ærtemel* 85 %, Quinoamel* 15 %
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.