Biogan Fusilli med Linser Ø - 250 g
Biogan økologisk Fusilli med Linser - 250 g
Disse Fusilli er lavet af linser, som er dyrket i den italienske National park Sibillini i Appenninerne. De er rige på fibre og proteiner, og har en ru overflade, så sovs eller pesto hænger bedre fast på overfladen. Fusilli har meget smag og kan anvendes i salater, supper eller som hovedbestanddel af måltidet eller som erstatning for hvedepasta. Pastaen har en intens smag af røde linser.
Tilberedning:
- Hæld vand i gryden, sørg for at fusillien kan tildækkes
- Kog vandet inden du lægger fusillien i vandet
- Kog i 5-6 minutter (Rør IKKE rundt i de første 3-4 minutter)
- Udlad salt, da fusillien allerede har meget smag
Indhold: 250 g.
Energi |
1375 kJ / 325 kcal |
Fedt |
0,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,2 g |
Kulhydrat |
48 g |
- heraf sukkerarter |
1,2 g |
Kostfibre |
13,6 g |
Protein |
25,8 g |
Salt |
0,05 g |
Rød linsemel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.