Mill & Mortar

Få nye smagsoplevelser, og tag din madlavning til nye højder med krydderier fra Mill & Mortar. Læs mere om Mill & Mortar her

78 Produkt(er)

Om Mill & Mortar

Det var med interesse for både det kreative og de forretningsmæssige aspekter indenfor mad, som førte Iben Büchert til at kreere Mill og Mortar tilbage i 2008. Hun brugte de kompetencer og erfaringer hun havde fra sine tidligere jobs, til at gøre hendes drøm til virkelighed.
Mill og Mortar ligger i Vedbæk, hvor både krydderi-fabrikken og lageret også holder til. Her bliver der produceret nøje sammensatte krydderier, som hjælper til at skabe dybe smagsnuancer i din madlavning. 

Vision

Ideen bag Mill og Mortar er at skabe lysten til at krydre din madlavning, og gøre det til en mere intens smagsoplevelse. Krydderierne bliver nøje udvalgt ud fra et princip om at tage krydderier af årets høst, som stadig giver samme smags- og duftoplevelse, som da de blev høstet. Om at vide, hvornår og hvordan krydderierne er dyrket og høstet, og at det er hent på en måde, så ingen af jordens ressourcer bliver udpint og yder skade på mennesker eller dyr. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.