Skønhed og pleje

Hvordan undgår man tørre læber? Læs om årsager og gode råd

Undgå tørre læber med læbepomade og pleje Tørre læber er noget de fleste har oplevet at døje med på et tidspunkt i deres liv, og selvom det kan være fristende at fugte læberne hurtigt med tungen, svarer det altså lidt til at tisse i bukserne om vinteren for at holde på varmen. Med spyttet fra munden er du nemlig med til at vaske det beskyttende fedtlag af læberne, der ellers beskytter mod fordampning og udtørring af læberne. Har du brug for hjælp til at komme af...

Vitaminer til håret - få svar på hvilke du har brug for!

Lille billede, vitaminer til hår, Med24.dk

Vidst du, at vitaminer og mineraler ikke kun bidrager til din krop og dit helbred? Flere vitaminer og mineraler er også gode for dit hår, så hvis du ønsker du at opretholde et smukt, stærkt og velfungerende hår, skal du læse med her! Vi giver dig en oversigt over, hvilke vitaminer og mineraler, der bidrager til et normalt hår, samt en guide til, hvilke fødevarer og kosttilskud, du skal gå efter. Derudover får du 5 tips til, at få håret til at gro hurtigere.

16 gode grunde til at bruge kokosolie

kokosolie Kokosolie har flere egenskaber der er med til at booste din krop og din hud. En planteolie som kokosolie indeholder en masse fugt og plejende ingredienser, som er gode og nærende for blandt andet huden og håret. Ved madlavning er kokosolie selvfølgelig også meget nyttig. Olien tåler høje temperaturer, så den ikke bliver ødelagt under f.eks. stegning og bagning. Se vores store udvalg af kokosolie her Kokosolie som hud- og hårpleje Kokosolie virker meget plejende og nærende på huden...

Kollagen – din huds bedste ven

kollagen Alle har kollagen i huden, men med alderen daler mængden af kollagen og du kan opleve, at din hud vil mangle fylde og blive mere løs. Men bare rolig, alt håb er ikke ude for dig og din hud. Der findes nemlig flere forskellige måde, hvorpå du kan genvinde din tabte kollagen og få en mere fast og spændstig hud. Læs med her og bliv guidet i hvilke kollagen produkter der passer til netop dig og din hud. Hvad...

Hyaluronsyre – Anti-age der virker!

Når vores hyaluron- og kollagenniveau falder i huden i takt med at alderen stiger, vil der opstå tørhed, fine linjer, rynker samt pigmentforandringer flere steder på kroppen. Det skyldes blandt andet, at hyluronsyre er hudens helt eget anti-age stof. Hvad er hyaluronsyre? Hyaluronsyre er proteinstoffer eller såkaldte polysakkarider, der findes naturligt i vævet i vores krop, hvor det er i stand til at binde fugt. I løbet af alderen vil mængden af stoffet aftage. Man anslår hertil, at et...

Tørre hænder - Gode råd til pleje

Tørre hænder vaskes med sæbe

Har dine hænder brug for ekstra opmærksomhed og kærlighed, fordi de er blevet tørre eller sprukne efter hyppig håndvask eller mange timer udendørs? Så læs her, hvordan du bedst plejer dine hænder og din hud, samtidig med at du kan opretholde en god håndhygiejne med håndvask og håndsprit.  

Tør hud i ansigtet - kend din hudtype!

Oplever du tørre pletter i ansigtet og føles huden stram - særligt efter bad? Så har du formentlig tør hud. Heldigvis er der hjælp at hente, og med den rette pleje vil du opleve, at din hud både kan få en dejlig glød og en blød tekstur. Du kan blive meget klogere på årsager og løsninger på tør hud i denne artikel. 

7 skønne sommerfavoritter

Stort billede - kvinde på stranden, går i vandkanten med solhat i hånden

Når de varme måneder nærmer sig, er det for alvor sæson til at finde sommerfavoritterne frem. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke produkter, som er specielt vigtige om sommeren. Få tips til, hvordan du rigtig bliver sommerklar.

7 must-have forårsfavoritter

Lille billede - Kvinde går mellem kirsebærtræer med sin solhat i hånden

Når vi går foråret i møde er det ikke kun på tide at pakke alle vinterjakker og fodtøjet væk. Der er flere ting, du kan gøre for at blive rigtig forårsklar. I denne artikel kommer vi med 7 must-have forårsfavoritter, som for alvor hjælper dig til at tage godt imod foråret.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.