Virus

Får vi en ny bølge af COVID-19 igen til efteråret?

Lille billede - Jordklode med et mundbind henover

Dette har nok været et spørgsmål, som har rumsteret i mange danske hjem de sidste par måneder. For det er ikke lang tid siden, at hele landet åbnede igen, efter at været lukket pga. restriktioner kommet som følge af corona. Men spørgsmålet om det nu var ovre, eller om vi kunne forvente endnu en bølge, har lagt i baghovedet på mange af os. 

Derfor skal du bruge hjemmetest

Lille billede - antigen hjemmetest - Med24.dk

Efter regeringens udmelding om, at Danmark åbner op igen, har en naturlig del af genåbningen været, at testcentrene er lukket. Der er nu ikke det samme behov, for at blive testet som førhen. Men det anbefales i stedet at bruge hjemmetests, for stadig at passe på de ældre og ekstra udsatte. Læs mere om, hvornår det er en god ide at bruge en hjemmetest. 

Hvornår kan jeg bruge en hjemmetest?

Corona hjemmetest på bord

I denne artikel kan du blive klog på, i hvilke situationer du kan bruge en hjemmetest. En hjemmetest for corona kan nemlig være et godt redskab at have i hjemmet, så du altid kan teste, hvis symptomerne begynder at melde sig. 

De 4 forskellige typer af coronatest

 Coronatest

Her kan du læse om de forskellige coronatest og hvordan de foregår. Der er PCR-test, hurtigtest, hjemmetest og spyttest, som virker til forskellige formål. Du kan også blive klogere på, hvad det vil sige at få et falsk negativt svar eller falsk positivt svar.

Regler for coronatest

Hvilken test skal du tage hvornår? Og hvad skal du gøre hvis din test giver et positivt resultat? I denne artikel kan du få svar på disse spørgsmål samt de forskellige retningslinjer du skal følge.

Det ved vi om den nye coronavirus Omikron

Billede af virus Omikron er en ny variant af coronavirus (SARS CoV-2) og blev først opdaget i Sydafrika. Denne coronavirus blev rapporteret til WHO den 24. november og er opkaldt efter det græske alfabet, det femtende bogstav. Den nye coronavirus har spredt sig relativt hurtigt fra land til land, og blev første gang opdaget i Danmark i slutningen af November 2021.  Der kommer hele tiden ny viden om den nye coronavirus, men hvad vi i øjeblikket ved er, at det er usandsynligt,...

Vaskbart mundbind – fordele ved vaskbare mundbind

to kvinder på arbejde med mundbind

Vil du gerne skåne miljøet og genbruge dit mundbind? Med et vaskbart mundbind kan du reducere affald – helt uden at gå på kompromis med god hygiejne. Du kan blive meget klogere på fordelene ved et genanvendeligt mundbind her, hvor du også kan læse om Sundhedsstyrelsens råd til brug af vaskbare mundbind. 

Regler for mundbind - her skal du bruge mundbind

kvinde sidder med mundbind i toget med24

I takt med at regler for mundbind bliver ændret, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvornår du skal benytte et. Du får derfor en udførlig guide i hvor og hvornår, du skal bruge mundbind, som Sundhedsstyrelsen opdaterer anbefalinger og regler. Denne artikel vil derfor også blive opdateret løbende, så du altid kan finde svar på dine spørgsmål vedrørende mundbind. 

Får du uren hud af mundbind? Få tips mod “maskne”

I takt med at mundbind er blevet en del af vores hverdag, er der dukket nye, kosmetiske problemstillinger op. Selvom masken kan hjælpe dig med at passe på dig selv og andre, oplever mange desværre også uren hud med bumser, udslæt og rødme som følge af mundbind. Du kan blive klogere på fænomenet, der er blevet døbt maskne her, hvor du også får hjælp til at undgå urenheder. 

Stofmundbind eller engangsmundbind - hvad er bedst?

kvinde med mundnind

Er du tvivl om, hvorvidt du skal købe et stofmundbind eller engangsmundbind? Det kan være forvirrende at finde rundt i alle de forskellige anbefalinger om brug af mundbind. Du kan blive meget klogere på, hvilket mundbind, der er bedst, her. 

Kan børn bruge mundbind?

kvinde giv sin mundbind på med24

Bruger du ofte selv mundbind men er i tvivl om, hvorvidt dit barn også kan eller skal bruge et? Du kan blive meget klogere på anbefalinger til børns brug af mundbind i denne artikel. Læs om vigtigheden af den rigtige pasform, anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen samt meget andet nyttig information. 

Værnemidler og beskyttelse mod virus

Dame køber ind med mundbind på - beskyttelse mod coronavirus

Lær om forskellige former for værnemidler og bliv klogere på, hvordan du bedst kan beskytte dig selv mod smitte fra bakterier eller virus som coronavirus (Covid-19). Læs om håndsprit, handsker, mundbind, håndsæbe og kitler, og få gode råd til at undgå smitte.

Er jeres håndsprit effektivt mod Corona-virus?

Effektiv håndsprit til desinfektion af hænderne mod coronavirus

Vi får mange henvendelser om hvorvidt det håndsprit, vi sælger, er effektivt mod Corona-virus? Dette er forståeligt, herunder fordi der i medierne har været omtalt produkter på markedet, som ikke har dokumenteret effekt. Men svaret er JA. De er effektive.

Sådan vasker du dine hænder korrekt

Hænder med sæbe

Her kan du finde en guide til hvordan du vasker dine hænder grundigt og dermed kan minimere risikoen for at blive syg, samt undgå at smitte andre. En effektiv håndhygiejne er nemlig essentiel. 
Så hvordan er det lige at du vasker dine hænder rigtigt? Er der nogle steder det er vigtigere at skrubbe end andre? Hvilken sæbe skal du bruge? Skal du bruge varmt eller koldt vand? Og hvordan er det lige med håndsprit? - få svar på det lige her!

Hjemmelavet håndsprit

Hænder der desinficeres med hjemmelavet håndsprit

Lær at lave din egen håndsprit af få ingredienser! Opskriften er baseret på en guide fra WHO (World Health Organization), men du finder også idéer til, hvordan du kan lave en mere naturlig blanding til desinfektion af hænderne med basis i aloe vera gel og æteriske olier.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.