Helbredsproblemer

Er du blevet ramt af hedeslag?

Lille billede - Kvinde med sveddråber på panden, dupper sig med køkkenrulle

Hedeslag er en tilstand, som skal tages alvorligt, da den, i nogle tilfælde kan have alvorlige konsekvenser. Her kan du læse mere om, hvad hedeslag er, hvilke årsager der er, og hvad symptomerne er på hedeslag.

Tips til at undgå oppustet mave

Lille billede - Person med rød t-shirt tager fat om sit maveskind

Oppustet mave kan komme af flere årsager. I denne artikel kan du blive klogere på af, hvilke årsager du kan få oppustet mave, samt finde du gode råd til, hvordan du kan undgå det eller lindre.

Tips til kampen mod vintertræthed

Lille billede - siddende kvinde tager sig til hovedet

Hvis du lider af vintertræthed, kan det ende med at ødelægge hele din dag. Det er derfor vigtigt at søge gode råd og midler, som kan hjælpe på dit energiniveau og humør. For måske skal der faktisk ikke så meget til, for at gøre en forskel for dig. I denne artikel kan du finde årsager og gode råd mod vintertræthed.

Hvordan behandler du din seneskedehindebetændelse?

Lille billede - Kvinde tager sig til håndledet - med24

Har du nogensinde prøvet at overbelaste dit håndled eller fod? Så har du sikkert også prøvet at have seneskedehindebetændelse. Tilstanden ses ofte ved ensidigt arbejde, hvor du laver den samme øvelse gentagne gange. Hvis du har haft seneskedehindebetændelse, så ved du også, hvor mange smerter det kan medføre. Men hvad kan du selv gøre for at behandle din seneskedehindebetændelse? Dette kan du læse meget mere om her.

Hvordan behandles varmeknopper?

Lille billede - Pige klør sig på halsen, Med24

Vi kender dem alle, små irriterende, røde prikker på huden, som klør, svier og har en tendens til at være ubehagelige. Men heldigvis har du ikke varmeknopper i særlig mange dage, og de er ganske ufarlige. Der er dog flere forskellige ting, du selv kan gøre, for at forebygge varmeknopper. Læs med og find ud af mere om varmeknopper.

Hvad er sved? Find viden og gode råd mod sved!

Lille billede, Kvinde sidder i sofa og tager sig til hovedet, Med24.dk

Sved er helt normalt, kroppens måde at regulere din kropstemperatur på. Men ved du hvad det er for en væske, der bliver skabt, når du dyrker motion, har det varmt eller er syg? Det kan blive klogere på sved her! Du finder også gode råd til, hvad du kan gøre ved dit svedproblem og øget svedtendens. Hop ind og læs med her!

Hvad er migræne? - Læs alt om migræne her!

Lille billede af kvinder der tager sig til hovedet, Med24.dk

Døjer du med migræne? Men har du svært ved at forstå, hvorfor migrænen opstår, og hvad du kan gøre for at behandle de ubehagelige symptomer? Migræne er ikke altid nem at gøre sig klog på, bl.a. fordi der findes mange forskellige migræne former og symptomer. Vi tager dig i hånden, og guider dig gennem de mange spørgsmål om migræne her:

Døjer du med ledsmerter? Kend til årsageren og behandlingen

lille billede, mand holder sig til knæet, grundet smerter i led efter løbetur, Med24.dk

Ledsmerter kan medføre ubehagelige smerter, der kan gøre hverdagens gerninger uoverskuelige og smertefulde. Fx kan en gåtur være smertefuldt for knæet, men hoften kan drille, når du skal rejse dig fra sengen eller stolen. Der findes mange årsager til smerter i leddene, men heldigvis findes der også behandlingsmuligheder. Få viden om symptomerne og behandlingen af ledsmerter her:

Tegn på dehydrering – hvad skal du gøre?

Lille billede, kvinde med solbriller der står på stranden og drikker af en lyserød vandflaske, Med24.dk

Får du nok væske i løbet af dagen? Når solen bager ned, du dyrker motion, eller er syg, udskiller du en del væske, men får du også indtaget nok væske igen? Dehydrering er ikke rart og kan give ubehagelig symptomer, og især børn og ældre er ekstra udsatte for at dehydrere. Læs mere om dehydrering, og hvilke tegn du skal reagere på.

Har du laktoseintolerans? Læs om symptomerne her

laktoseintolerans lillebillede med24

Ondt i maven, oppustethed og en ubehagelig rumlen. Dette er nogle af symptomerne på laktoseintolerans, som er en intolerance overfor mælkesukker. Har du mistanke om laktoseintolerance, kan du læse meget mere om symptomer, behandling samt hvor udbredt laktoseintolerance egentlig er her! 

Ørevoks & propper i ørene - sådan fjerner du ørevoks!

kvinde har propper i ørene med24 lille billede

Selvom ørevoks dannes hos alle, vil de fleste helst være fri for at de orange klumper bliver synlige. Dette får de fleste til at ty til vatpinden, der desværre kan gøre langt mere skade end gavn i øret. Du kan blive klog på skånsomme alternativer til vatpinde, du så nemt kan fjerne ørevoks og propper i ørene. 

Høfeber: 10 gode råd til egenomsorg & forebyggelse

kvinder med høfeber nyser lillebillede

Selvom vi i dag har masser af behandlingsformer mod allergi og høfeber, har flere og flere stadig problemer med kløende og røde øjne, løbende næse samt kløe i svælget. I denne artikel får du 10 gode råd til, hvordan du kan yde egenomsorg samt undgå situationer, som giver dig flere og unødvendige gener på grund af din allergi.

Neglesvamp - slip for fortykkede og misfarvede negle

kvinde kigger på sine tæer med neglesvamp

Har du fortykkede eller misfarvede negle? Så kan du meget vel have neglesvamp. Selvom denne svampeinfektion ikke er farlig, er mange generet kosmetisk, da de oplever at have grimme negle. Neglesvamp optræder hyppigst på tåneglene og kræver en langvarig indsats. Bliv klogere på neglesvamp her, hvor du kan læse om symptomer, behandling og meget mere. 

Hælrevner - forebyggelse & behandling af tørre hæle

lille nærbillede af hælrevner med24

Har du problemer med tør, revnet hud omkring dine hæle? Så kan du meget vel have hælrevner, der både kan være en ubehagelig eller direkte smertefuld oplevelse. Bliv klogere på hvad en hælrevne er, årsagerne til dem samt behandling af hælrevner i denne artikel. 

Hvorfor har jeg ondt i halsen, når jeg synker?

kvinde forkølet i sofa med tæppe pusser næse med24

Som det bliver koldere og vinteren nærmer sig, får de fleste løbende og stoppet næse. Din hals bliver måske også øm, og det gør måske ondt, når du synker. Hvorfor gør det dog så ondt, tænker du måske. Det kan du blive meget klogere på i denne artikel, hvor hyppige grunde til ondt i halsen bliver ridset op. Bliv meget klogere her! 

Svamp mellem ballerne - symptomer og behandling

kvinde med ubehag med24

Svamp er generende og lidt af et tabu til trods for, at særligt fod- og neglesvamp er meget udbredte problemer. Svampen kan vise sig som kløe, udslæt og afskalning af huden. Du kan blive meget klogere på svamp mellem ballerne samt årsag, symptomer og behandling her. 

Histaminintolerance – symptomer og behandling

kvinde på sofa med ubehag-med24

Får du hovedpine, luft i maven eller allergiske hudreaktioner efter et glas rødvin til aftensmaden eller efter at have spist et stykke chokolade? Måske er du tvivl om, hvorvidt du har allergi? Selvom symptomerne umiddelbart kan forveksles med allergiske rektioner, kan der være tale om histaminintolerance. Bliv klogere på årsagen og hvad du kan gøre ved det i denne artikel  

Rosacea - Sådan behandler og forebygger du rosacea

Rosacea er en hudlidelse der giver rødme og varme - læs her, hvordan du kan behandle rosacea

Røde kinder, en brændende fornemmelse i ansigtet og udvidede blodkar er alle symptomer ved den udbredte og almindelige hudlidelse rosacea. Rosacea rammer rigtig mange danskere hvert år - og især kvinder i alderen 30 – 50 år. Du kan blive klogere på rosacea her og finde råd til, hvordan du behandler og forebygger tilstanden. 

Muskelsmerter - Sådan lindrer du muskelsmerter!

Muskelsmerter af at sidde i forkert stilling. Lær her, hvordan du lindrer muskelsmerter

Har du oplevet ømme muskler eller smerter i muskler og led? Så ved du, at det kan være en voldsom belastning og forhindring i hverdagen, og at muskelsmerterne i hele kroppen gerne skal forsvinde så hurtigt som muligt. Du kan her læse mere om, hvad muskelsmerter skyldes, samt hvordan du kan lindre muskelsmerter.  

Kolesterol – Hvad betyder det berygtede tal?

Fødevarer uden kolesterol - undgå for højt kolesterol, der kan være farligt for hjertet

Kolesterol har efterhånden fået et blakket ry for at være årsag til åreforkalkning og hjerteproblemer. Et for højt kolesteroltal kan rigtigt nok øge risikoen for at udvikle hjerte- og karsygdomme, men også blodets indhold af LDL- og HDL-kolesterol samt vores indtag af mættet fedt har stor betydning. Du kan her læse mere om, hvile fødevarer, der har et særligt højt indhold af kolesterol samt lære, hvordan du nemt og hurtigt kan måle dit kolesterol derhjemme!

Hvad er svamp, og hvordan kan man behandle det?

Svamp i huden kan give kløe og udslæt - bliv klogere på behandling her

Svamp kan angribe mange forskellige steder på kroppen men fælles er, at det er ubehageligt og kan give kløe. Du kan her læse om forskellige typer af svamp, de områder som de typisk angriber samt hvordan man bedst muligt kan behandle dem. 

Forstoppelse – Hvad gør jeg?

Forstoppelse, ondt i maven, få hjælp til behandling og forebyggelse

Forstoppelse kan skyldes flere forskellige ting, men én ting er sikkert – det er ikke særlig rart! Hvis du eller dit barn døjer med forstoppelse kan du her læse meget mere om hvordan man kan behandle og forebygge forstoppelse. 

Forkølelsessår - læs om at undgå udbrud og smitte

De fleste kender dem, de irriterende tilbagevendende forkølelsessår, som skyldes en infektion af et af de hyppigste vira set blandt danskere – herpes. Du kan her blive klog på, hvad forkølelsessår skyldes, om de er farlige, hvordan de behandles og hvordan du undgår at smitte andre. 

Eksem nedbryder hudens eget skjold

Eksem nedbryder hudens eget skjold Eksem kan have en stor negativ effekt på din livskvalitet. Dels kan det være voldsom irriterende med den kløe, der i langt de fleste tilfælde følger med. Men også eksemens fremtoning med røde plamager på krop, i ansigt og på hænderne, kan have indflydelse på dit selvværd. I mange tilfælde kan du med de rigtige produkter selv gøre noget for at dæmpe symptomerne eller få bugt med eksemen. I denne artikel fortæller vi dig om symptomer og årsager til...

Hvad er søvnapnø?

Den hyppigste form for søvnapnø, der opleves, er kaldet obstruktiv søvnapnø eller OSAS. Obstruktiv søvnapnø syndrom er en sygdom, der skyldes sammenfald i de øvre luftveje under søvnen. Når luftvejene falder helt eller delvist sammen, vil kilden til iltoptagelse blive blokeret, og det kan volde generende efterfølger såvel som livstruende konsekvenser. Når luftvejene blokeres og du udsættes for apnø (manglende åndedrætsbevægelser), vil det kun være muligt at genvinde vejrtrækningen under en kortvarig opvågning. Når det sker, og søvnen...

Er det en håndvorte?

Sådan opstår håndvorter Vorter er forårsaget af en smitsom virusinfektion, som sker i huden. De almindelige vorter vi kender på hænder og fødder skyldes én ud af mere end 60 vortevirusser, som kun smitter mellem mennesker. Vorterne er heldigvis ikke farlige, men kan volde gener uanset, hvor de rammer, eller hvem de rammer. Hvordan ser de ud? Modsat fodvorter, der ofte er flade, vokser håndvorten udad fra huden. En håndvorte kan beskrives som en lille klump, der...

Kender du din normale puls? Læs om høj, lav og normal puls

Hvad er puls? Når dit hjerte trækker sig sammen for at sende blod ud i kroppen, vil dine blodårer udvide sig kortvarigt. Det er denne midlertidige ændring i blodårerne, man mærker som pulsen. Helt nøjagtigt er pulsen et udtryk for, hvor hurtigt dit hjerte slår. Pulsfrekvensen er derimod det antal udvidelser, der sker i pulsåren pr. minut. Pulsfrekvensen er ofte anvendt som udtryk for hjertefrekvensen (antal hjerteslag pr. min). Hvis hjertet slår 70 gange i minuttet, vil din...

Hvordan undgår man tørre læber? Læs om årsager og gode råd

Undgå tørre læber med læbepomade og pleje Tørre læber er noget de fleste har oplevet at døje med på et tidspunkt i deres liv, og selvom det kan være fristende at fugte læberne hurtigt med tungen, svarer det altså lidt til at tisse i bukserne om vinteren for at holde på varmen. Med spyttet fra munden er du nemlig med til at vaske det beskyttende fedtlag af læberne, der ellers beskytter mod fordampning og udtørring af læberne. Har du brug for hjælp til at komme af...

Har jeg blodmangel?

Blodmangel kan være et symptom på, at kroppen lider mangel af jern eller B12, men det kan lige så skyldes andre faretruende faktorer. Det er vigtigt at finde årsagen til blodmangel. Derfor kan du i denne artikel gøre dig klogere på det mest essentielle om anæmi. Vi har samlet både årsager og symptomer på blodmangel nedenfor. Hvad er blodmangel? Blodmangel kaldes også anæmi, men er desuden kendetegnet som en lav blodprocent. Tilstanden er ensbetydende med, at man har en...

Dårligt blodomløb - Læs om årsag, symptomer og behandling

Det er vigtigt at være opmærksom på symptomerne på et dårligt blodomløb. Det skyldes, at et dårligt blodomløb blandt andet er ensbetydende med at ilt, næringsstoffer, hormoner med mere ikke transporteres ud i kroppen i optimale mængder. Det kan have stor betydning for vitale organer og væv. Vores blodomløb er nemlig helt essentiel for vores velvære, sundhed og kroppens optimale funktion.  Hvad er et dårligt blodomløb? Blodomløbet er også kendt som blodkredsløbet eller det kardiovaskulære system. Dit blodkredsløb står...

Slim i halsen - Læs om årsager og behandling

Med forkølelse, allergi, bronkitis og bihulebetændelse er der stor risiko for at opleve hoste og slim i halsen. Til tider kan det være svært at komme af med det seje slim, men vi har samlet en række husråd og andre behandlingsformer, som kan give dig en hjælpende hånd.   Hvad er slim? Mange faktorer kan være årsagen til dannelsen af ekstra slim i halsen. Det kan blandt andet være virus, infektion, tobaksrøg med mere. Ofte hænger det sammen således at...

Stop tør hoste!

Stop tør hoste og krillerhoste med disse simple og gode råd!

Rigtig mange danskere lider af tør hoste og krillerhoste - det gælder ikke blot voksne, men også børn, der ofte må generes af tør hoste om natten, når vi er udsat for inflammerede eller irriterede luftveje.
Kriller i halsen og den medfølgende krillerhoste kan dog behandles, og du kan slippe for en vedvarende tør hoste og dens mange frustrerende og afkræftende gener. Læs mere her, hvor vi giver dig de bedste råd mod tør hoste!

Kramper i benene - kan de forebygges?

Vi har alle oplevet den ulidelige smerte, der medfølger muskelkramper. Oftest opstår de i benene, mens vi sover, og kan give en efterfølgende smerte i læg og ben i op til 24 timer. Men hvad er det egentlig, der forårsager benkramper? Og kan de ubehagelige gener forebygges eller behandles? Det giver vi dig alt sammen svaret på nedenfor!  Hvad er krampe? Kramper i benene og muskelkramper er identiske med hinanden. Ben- og lægkramper er dog den hyppigste form...

Effektiv behandling af fodvorter

Fodvorter er forårsaget af virusinfektion i huden. De er særligt smitsomme og kan volde gene og pine, hvor de er lokaliseret. Ønsker du at gøre dig klogere på fodvorter - hvorledes du undgår og bekæmper dem? Så læs med her, så fortæller vi dig alt, du bør vide om fodvorter!  Hvorfor får man fodvorter? Fodvorter er forårsaget af en virusinfektion i huden. Størstedelen skyldes HPV (humant papillomavirus), som angriber hudcellerne i sådan en grad, at de fortrykkes, og en...

Maveinfluenza – Kend symptomerne og drag nytte af de bedste råd hurtigt

Maveinfluenza kendes under mange andre betegnelser, såsom roskildesyge, omgangssyge, mavevirus og mave-tarminfektion. Maveinfluenza er altid forårsaget af en virus, som hyppigst kommer fra andre personer med dårlig hygiejne. Risikoen for smitte kan være meget stor i større forsamlinger. Heldigvis kan du gøre meget selv, for at undgå smitte – nøgleordet er god hygiejne.  Hvad er maveinfluenza En udefrakommende virus i maven vil forårsage en maveinfektion. En maveinfektion giver tynde og hyppige afføringer og er gerne ledsaget af utallige opkastninger....

Hjælp jeg har ondt i halsen!

Halssmerter opstår ofte, når vi går de kolde tider i møde, i forbindelse med forkølelse, influenza samt andre infektioner, der rammer luftvejene. Ondt i halsen kan være til stor gene for den enkelte og volde smerte i både svælg og øre. Heldigvis findes der en række løsninger, som kan afhjælpe dig og din hals - læs blot med her!  De forskellige symptomer på ondt i halsen De hyppigste symptomer er ubehag i hals og svælg. Er man ramt...

Bihulebetændelse - Fakta om sygdommen og hvordan den behandles

Oplever du symptomer på bihulebetændelse? Måske er du i tvivl om behandling af bihulebetændelse, eller hvordan det kan undgås? Vi fortæller dig om sygdommen og de forskellige behandlingsmetoder lige her! Som tommelfingerregel siger man, at der er tale om bihulebetændelse, såfremt en forkølelse varer i mere end 10 dage. Hvis din forkølelse trækker i langdrag, er der dog ingen umiddelbar grund til panik, da de fleste bihulebetændelser ikke kræver behandling, hvorimod andre blot skal bekæmpes med den sædvanlige...

Alt du bør vide om Paracetamol 

Alle har på et tidspunkt i deres liv anvendt et lægemiddel med det aktive stof Paracetamol. De fleste kender det fra håndkøbslægemidler som Pinex, Panodil og Pamol – Du har sikkert selv benyttet dig af de smertestillende midler i forbindelse med hovedpine, men har du nogensinde vidst dig sikker på det virksomme stof paracetamol i disse? Og hvilken virkning det egentlig har? Læs med her, så forklarer vi dig alt, du bør vide om Paracetamol! Hvad er Paracetamol?

Ligtorne - Læs alt om behandling og forebyggelse her

Fødder. Gode råd om ligtorne. Behandling. Forebyggelse. Ved du, hvad ligtorne er, og hvorfor man får dem? Har man selv oplevet det, ved man at det er en smertefuld affære og man vil gøre, hvad man kan for at undgå, at det sker igen. Men hvad skal du være opmærksom på for at undgå at få dem, og hvad kan du gøre, hvis du er så uheldig at have fået en eller flere ligtorne? Du kan se vores udvalg af ligtorneplastre her. Hvad er ligtorne og hvorfor...

For lavt stofskifte - Læs om sygdommen og hvad du selv kan gøre

for lavt stofskifte Ved du, hvad det vil sige at have for lavt stofskifte? Ved du hvilke symptomer, du skal være opmærksom på? Ved du, om der er noget, du selv kan gøre? Læs med i det følgende, hvis du gerne vil blive klogere på for lavt stofskifte. Stofskiftet For at forstå, hvorfor stofskiftet kan blive for lavt, starter vi med lidt baggrundsviden om, hvordan det almindelige stofskifte styres i kroppen. Stofskiftet er vores kroppes energiomsætning og stofskiftet styres af skjoldbruskkirtlen og...

Børnesygdomme – læs alt om de 5 mest kendte i Danmark

Børnesygdomme Hvad er børnesygdomme? I denne artikel kan du læse mere om de 5 mest almindelige børnesygdomme, som er meget smitsomme og derfor meget let spredes hos børn. Som udgangspunkt bliver børn kun smittet med de følgende sygdomme én gang i livet. Det vil sige, at hvis et barn bliver smittet med skoldkopper, skaber kroppen immunitet mod sygdommen og derved kender immunforsvaret sygdommen og den vil forhindre kroppen i at bliver smittet igen. I Danmark tilbydes alle børn MFR-vaccine,...

Forkølelse - læs alt om symptomer og behandling her

Forkølelse Hvad er forkølelse? Forkølelse er en virus, der sætter sig i blandt andet luftveje, bihuler og næse. Forkølelse viser sig ved løbende næse, nysen, hovedpine, hoste og nedsat energi. Efter ca. 1 uge begynder symptomerne at forlade kroppen og energiniveauet begynder at stige igen. Du kan ikke helbrede forkølelse, men generne kan mindskes, så det er nemmere at komme igennem sygdommen. Forkølelse er i sig selv ganske ufarligt, men i nogle tilfælde kan forkølelse ende ud i et mere...

Atopisk hud – fakta og gode råd til egenomsorg

Atopisk hud Hvad er atopisk hud? Atopisk hud, også kaldet atopisk dermatitis, astmaeksem eller børneeksem, er en tilstand som oftest ses hos børn og viser sig med tør og kløende hud, som er rød. Med tiden kan der opstå væskende blærer, som i værste fald kan udvikle sig til en betændelsestilstand, der ligner børnesår. Det er typisk for atopisk hud, at udslættet befinder sig forskellige steder på kroppen alt afhængig af alder: • Hos spædbørn viser det sig som regel med...

Slidgigt – artrose – sådan udvikler sygdommen sig

Slidgigt i tommelfinger Hvad er slidgigt Slidgigt – eller artrose – er en kronisk gigtsygdom, såkaldt degenerativ ledsygdom, hvor brusken i leddet og det omkringliggende væv gradvist nedbrydes. Symptomerne på slidgigt er smerter, ømhed, stivhed og knasen i leddene. Hos mange medfører sygdomme voldsomme smerter, som påvirker funktionsevnen, mobilitet og livskvalitet. Andre lever næsten symptomfrit. I de første stadier af sygdommen, oplever de færreste forandringer i livet. Det er dog alligevel vigtigt, at forebygge de forandringer, som slidgigten med tiden kan medføre....

Urinvejsinfektion – det skal du vide om blærebetændelse

Urinvejsinfektion Hvad er en urinvejsinfektion og blærebetændelse? Urinvejsinfektion, ofte forkortet til UVI, er en betændelsestilstand, der opstår, når bakterier trænger ind i urinvejene. Disse infektioner kan påvirke forskellige dele af urinvejssystemet, herunder nyrerne, urinlederne, blæren og urinrøret. Den mest almindelige form for urinvejsinfektion er blærebetændelse, som specifikt påvirker blæren.  Kvinder er generelt mere udsatte for at få urinvejsinfektioner sammenlignet med mænd. Dette skyldes primært at hos kvinder er urinrøret kortere og tættere på endetarmen, hvilket gør det lettere for bakterier...

Borreliose – alt om skovflåter og borrelia

borreliose lille billede med24

Du kan blive bidt af skovflåter hele året, men særligt i sommerhalvåret mellem juni og september stiger risikoen for at blive smittet med en sygdom. Hvad er borreliose egentlig - udover en sygdom, der smitter gennem flåtbid? Hvilke symptomer giver sygdommen? Og hvor stor er risikoen egentlig for, at du får borrelia gennem bidet? Bliv klogere på det og meget mere her!

Allergi & høfeber - forebyggelse & behandling

Høfeber og allergi kan være en stor gene i hverdagen. Måske er du en af dem, som kun oplever kløende øjne og løbende næse - eller også tilhører du dem, som nærmest ikke kan opholde sig udendørs i sommermånederne. Uanset om du har høfeber og allergi i let eller svær grad, kan du her få gode råd til forebyggelse, egenomsorg og behandling.

Halsbrand, sure opstød og sur mave

Halsbrand, sure opstød og sur mave hos Med24 Hvad er halsbrand Halsbrand er en meget kendt lidelse hos danskerne. Det er dog forskelligt, hvordan du oplever symptomerne. Nogle mærker symptomerne som stærke smerter bag brystbenet og andre med svie og brændende fornemmelse i spiserøret. Symptomerne på halsbrand skyldes, at mavesyren løber op i spiserøret og irriterer slimhinden, hvorved smerterne og ubehaget vil opstå. Symptomerne opstår bl.a. ofte hvis du lægger dig ned, lige efter et stort måltid eller i forbindelse rygning. Spiserør og mavesæk bliver samlet af...

Forebyg forkølelse!

Forebyg forkølelse Hvad er forkølelse ? Forkølelse er ofte en smitsom virussygdom, som primært rammer de øvre luftvej, nærmere betegnet bihuler, næse og svælg. Symptomerne vil oftest vise sig ved, at næsen løber og halsen gør ondt. Symptomerne er sædvanligvis forbigående og er ovre efter 1 uges tid.  Folk i alle aldre rammes af forkølelse, men primært børn. Man smittes med et virus, der kan forårsage forkølelse, som der findes mere end 100 forskellige af. Man smittes altid af en anden...

Hæmorider - det kan du selv gøre

At have en hæmoride er en meget almindelig lidelse, som flere end 50% af alle danskere oplever på et tidspunkt i deres liv. Hæmorider er en form for åreknuder, som både kan sidde lige inden- og udenfor endetarmsåbningen. De viser sig ofte med symptomer som smerter eller blødninger fra endetarmen ved toiletbesøg.

400.000 danskere på vej mod knogleskørhed

Knogleskørhed kan ramme alle, og derfor skal vi forsøge at forebygge den og få stærke knogler!

Knogleskørhed er en overset sygdom, som kan ramme alle – en kampagne skal sætte fokus på sygdomme og hvordan man kan forebygge den, så man i fremtiden forhåbentlig vil se færre tilfælde af alvorlige gener og invaliditet. Læs her om, hvad kampagnen går ud på og få råd til at styrke dine knogler mest muligt!

Lus og luseæg - forebyggelse og behandling

lus og luseæg De fleste forældre har oplevet, at et barn er kommet hjem fra skole med seddel om, at der er lus i klassen, børnehaven, fritidsordningen osv. Tidligere blev det set som værende pinligt eller ligefrem skamfuldt at have lus, men i dag ser man lettere på det, da næsten alle familier har prøvet at være i berøring med lus. Her kan du læse om både forebyggelse og behandling af lus. Hvordan fjerner man lus og luseæg? I denne artikel kan...

Hvorfor snorker vi? Få svaret her!

Hvorfor snorker vi Hvem snorker? Snorken er et af de mest forekomne søvn-relaterede problemer. Ca. 42% af befolkningen snorker. 60% af mænd og 40% af kvinder mellem 40 og 65 år snorker. Snorken kan forekomme alene og betegnes her som social snorken. En mere alvorlig snorkelidelse betegnes som obstruktiv søvnapnø-syndrom. Det er kun ca. 2% af befolkningen der lider af obstruktiv søvnapnø. Læs mere om søvnapnø her! Hvorfor snorker vi? Det er almindeligt accepteret, at almindelig snorken ikke påvirker helbredet. Årsagen til...

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.