Mor & barn

Det du skal vide om amning

Lille billede - Baby der sover med uldhue på

Er du gravid eller vil du bare gerne vide mere om amning? Så kan du læse meget mere om amning og gode råd til de forskellige spørgsmål, du kan have i forbindelse med amning i denne artikel. 

Amning og alkohol – Er det en farlig cocktail for din baby?

Lille billede - mor ammer baby

Du har sikkert altid hørt, at du ikke må drikke alkohol imens du er gravid eller ammer. Men hvor lang tid går der egentlig før alkoholen er ude af dit blod, og giver det mening at amme ud efter dit alkoholindtag for at få “renset” mælken? Få svar på disse spørgsmål og meget mere i denne artikel om amning og alkohol. 

Guide til gravidmassage - afspænding og ro i kroppen

kvinde bliver masseret på ryggen med24

I dag er de fleste gravide bevidste om, at de skal passe godt på deres kroppe under graviditet. Dette indebærer både fysisk aktivitet og en sund kost, men afstresning og mentalt velvære er mindst lige så vigtigt. I denne artikel guides du til en behagelig og afslappende gravidmassage derhjemme, hvor du kommer helt ned i tempo og virkelig får slappet af. 

Alt om arp hos babyer – forebyggelse & behandling

baby sover med24

Har din baby et fedtet, gulligt, skællende lag i hovedbunden? Så kan det meget vel være arp. Arp skyldes en overproduktion af fedt i huden, hvor de udstødte hudceller lægger sig som et lag i hovedbunden, startende ved hårgrænsen eller øjenbrynene. Heldigvis er arp både almindeligt og ufarligt. Få hjælp til behandling af arp i denne artikel, hvor du kan læse om fjernelse af arp med arpbørste og babyolie. 

Brystbetændelse - forebyggelse og behandling

Har du problemer med ømme bryster, der gør amning besværlig og ubehagelig? Så kan du måske have brystbetændelse. Betændelsestilstanden kan opstå på grund af modermælk, der står stille i mælkegange og mælkekirtler. Du får i denne artikel tips og tricks til, hvordan du kan undgå brystbetændelse samt hvordan du kan lindre ubehaget, hvis uheldet alligevel er ude.

Jerndråber til baby

Den første tid med din baby er både overvældende og fantastisk, men kan på mange punkter også virke uoverskuelig. Alle vil opleve tvivl om hvad, der er bedst at gøre for den lille ny – og der er selvfølgelig ingen tvivl om, at man som nybagt forælder ønsker at gøre sit ypperste for at udvise omsorg og kærlighed samt at skabe de bedste forudsætninger for barnets fremtid. Jern som tilskud til baby? Det er vigtigt for barnet at få...

9 vigtige tegn på graviditet

9 tegn på graviditet Graviditet Der findes mange tegn på graviditet. Tidlige tegn på graviditet kan være svære at genkende, hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Det er muligt at du har alle tegnene på at du er gravid, men alligevel ikke er gravid. Omvendt kan din krop også vise meget få tegn, men alligevel kan du være gravid. Du kan derfor aldrig være sikker kun ud fra tegn, derved er det mest anbefalelsesværdigt at tage en graviditetstest eller gå...

Hvor mange uger er man gravid?

hvor mange uger er man gravid Hvor længe varer en graviditet? Du er som udgangspunkt gravid i 40 uger. Det er normalt at føde mellem ca. 3 uger før termin og 2 uger efter termin. Hvis dit barn bliver født inden for disse uger, går man ud fra, at barnet er født raskt. Bliver dit barn født før 37. graviditetsuge, er der en øget risiko for, at barnet ikke er udviklet tilstrækkeligt og har brug for ekstra lægehjælp. Bliver dit barn født lang tid før...

10 tips til en god start på din amning

10 tips til en god start på din amning! 1. Forbered dig selv og din partner. Det aller vigtigste i forbindelse med amning er, at du skal tro på dig selv. Du skal tro på at du kan producere mælk til din baby og at du kan gøre baby mæt. Er du for anstrægt og nervøs, kan din krop have svært ved at producere den mængde mælk der er nødvendig for at amning fungerer. For lidt mælk resulterer i en fortvivlet baby og en endnu mere fortvivlet mor. Forbered...

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.